Reading Time: 4 minutes

Hoe-te-installeren-Ivacy-on-Kodi

** COVID-19 Update **
Door de recente COVID-19 lockdown en verhoogde Netflix blokkades is het VPN-gebruik voor Kodi enorm gestegen. Wij van VPNRanks zijn voortdurend bezig met het testen en aanbevelen van alleen de beste VPN-providers om u te helpen genieten van onbeperkte gratis HD-films en tv-programma’s.

Als we het hebben over de beste VPN-services voor Kodi, is Ivacy zeker een eervolle vermelding. Het feit dat Ivacy een ton geo-beperkte inhoud kan deblokkeren, maakt het perfect voor Kodi.

Het geheim achter de premium prestaties van Ivacy zijn de 2.000 servers op 100 locaties wereldwijd. Het is de enige VPN-service die ik heb getest die isp-beperkingdaadwerkelijk kan verslaan . En het biedt tal van premium functies die u afzonderlijk bekijkt in onze Ivacy VPN-beoordeling.

Dat is genoeg showboating denk ik.

In deze korte handleiding voor beginnerslaat ik je precies zien hoe je Ivacy op Kodi instelt. U kunt gratis HD-inhoud streamen in minder dan 5 minuten.

Hoe Ivacy op Kodi te installeren

Ivacy kan alleen worden gebruikt met Kodi via de speciale app die op de achtergrond wordt uitgevoerd. Omdat Ivacy torrenting ondersteunt,kun je alle Kodi-inhoud streamen die je maar kunt bedenken. Hier zijn de stappen waardoor Ivacy in 5 minuten of minder op Kodi kan worden geïnstalleerd:

Stap 1: Abonneer je op Ivacy als je dat nog niet hebt gedaan of de gratis proefperiode krijgt

Stap 2: Download en installeer de nieuwste Ivacy VPN-client op uw apparaat

Ivacy-Kodi-downloaden

Stap 3: Start Ivacy, maar zorg ervoor dat Kodi nog niet op uw systeem draait

Ivacy-app

Stap 4: Voer uw gebruikersnaam en wachtwoord in

Stap 5: Kies een server uit een regio waar het kanaal dat u wilt bekijken is gebaseerd

Ivacy-servers-op-kodi

Stap 6: Houd Ivacy draaiende op de achtergrond en lanceer Kodi Lancering-Kodi

Stap 7: Open de gewenste add-on om te beginnen met het streamen van het kanaal dat u wilt zien

Stap 8: Pak popcorns en geniet gratis van streams

Kodi-streamt-met-Ivacy

Houd er rekening mee dat het belangrijk is om de stappen in de juiste volgorde te volgen. U kunt een IP-conflict maken als u Kodi eerst start voordat u met succes verbinding maakt met uw Ivacy-server. Maar in het geval dat je het verknalt en Ivacy niet werkt zoals verwacht, kun je altijd onze Ivacy niet-werkende gidsbekijken.

Hoe Ivacy op Kodi te gebruiken

Zodra u Ivacy op Kodi hebt geïnstalleerd, hebt u toegang tot elk kanaal dat u eerder niet kon openen vanwege geobeperkingen. Hier is hoe Ivacy te gebruiken op Kodi:

Stap 1: Abonneer u op het 2+1-jarige gratis abonnement van Ivacy VPN voor $1/mo of ga voor de exclusieve Ivacy 5-jarige abonnementsaanbieding.

ivacy-vpn-voor-kodi-prijsplannen

Stap 2: Download en installeer de Ivacy-app op uw apparaat

Stap 3: Open de Ivacy-app en typ uw gebruikersnaam/wachtwoord in

stap-1-installeer-ivacy-vpn-op-kodi

Stap 4: Maak verbinding met elke server, bij voorkeur de Amerikaanse servers of Singapore-servers

stap-2-installeer-ivacy-vpn-op-kodi

Stap 5: Start vervolgens Kodi

stap-3-installeer-ivacy-vpn-op-kodi

Stap 6: Een Kodi wordt gelanceerd, begin met het gratis bekijken van je favoriete tv-programma’s en films

Maar afgezien van Kodi kan Ivacy ook op FireStick-apparaten worden geïnstalleerd. We hebben daar een aparte gids voor als je dat wilt bekijken.

Hoe kun je met Ivacy Kodi Add-ons Veilig streamen?

Kodi brengt 1.000 kanalen naar gebruikers voor gratis streaming. Zoals u waarschijnlijk goed weet, wanneer de woorden “gratis” en “streaming” in dezelfde zin worden gebruikt, betekent dit dat u uw online privacy in gevaar brengt.

Wanneer u de serverlocatie wijzigt naar de Verenigde Staten of een ander land, wijzigt Ivacy uw IP-adres waardoor streamingkanalen denken dat u probeert toegang te krijgen vanuit de VS. Daarom geeft het je toegang.

Veiligheid en privacy zijn van het grootste belang als u diensten zoals Kodi wilt gebruiken, omdat niet veel mensen onderscheid maken tussen legale en illegale inhoud. Hoewel u toegang hebt tot illegale inhoud, blijft uw online activiteit verborgen voor isp.

Het beste van alles is dat, aangezien Ivacy snel is, je ook geen bufferproblemen zult tegenkomen. Bekijk gewoon onze Ivacy snelheidstestblog voor de resultaten.

Toegang tot geo-beperkte kanalen op Kodi met Ivacy

Als u een gewone Kodi-gebruiker bent, bent u mogelijk bekend met fouten die voorkomen dat u sommige kanalen streamt vanwege geobeperkingen. Het spreekt voor zich dat deze beperkingen een groot deel van de kanalen uit uw bereik verwijderen, waardoor het volledige potentieel van Kodi wordt beperkt.

Ivacy staat bekend om zijn vermogen om regionale blokkades op het web door te komen en gebruikers toegang te geven tot sites die normaal gesproken buiten hun bereik liggen. Ik bedoel, Ivacy werkt zelfs in China ondanks alle firewalls en zo.

Het enige dat u nodig hebt, is een geschikte server selecteren en u zult uw favoriete Kodi-add-ons en kanalen zonder onderbrekingen bekijken.

Zelfs als je Ivacy niet alleen wilt gebruiken om inhoud op Kodi te streamen, gebruik je het ook om Amerikaanse Netflix te streamen. Daarover gesproken, hier is hoe je Netflix kunt kijken met Ivacy.

Afwerking

Ik hoop dat het u duidelijk is hoe eenvoudig het is om Ivacy op Kodi te installeren. Zodra u deze VPN hebt geïnstalleerd, kunt u te allen tijde beschermd blijven tijdens het streamen van inhoud op Kodi. Bij toegang tot Live TV-kanalen helpt Ivacy u ook om beperkingen te omzeilen.

Als je deze installatiehandleiding nuttig vond, wil je misschien ook onze installatiehandleiding voor Ivacy Roku nuttig bekijken. Maar als u denkt dat Ivacy niet de juiste keuze voor u is, dan kunt u altijd uw Ivacy-abonnement opzeggen en binnen 30 dagen volledig worden terugbetaald.