Hoe snel is TunnelBear?

  • Last updated May 27, 2024
  • written by
    Editor

TunnelBear is zowat de eenvoudigste en gemakkelijk te gebruiken VPN’s die er zijn. Hoewel meestal populair vanwege de gratis versie, weten de meeste mensen niet dat TunnelBear ook een betaalde versie heeft.

In de blog van vandaag zal ik de snelheden van de betaalde versie van TunnelBear testen om je precies te vertellen of het snel is of niet. Om een idee te geven van wat je van TunnelBear kunt verwachten, test ik negen (9) verschillende serverlocaties met mijn 100 Mbps-verbinding voor mijn diepgaande TunnelBear-snelheidstest. Controleer de beste algemene VPN in 2021.

Als je haast hebt en niet het hele artikel wilt blijven hangen, hier is een korte tabel met alle snelheidstestresultaten die voor je gemak zijn samengesteld.

Serverlocatie Downloadsnelheid Uploadsnelheid Pings
Australië 75,5 Mbps 69,8 Mbps 233 ms
Canada 67 Mbps 74,44 Mbps 301 ms
Frankrijk 66,2 Mbps 82,9 Mbps 296 ms
India 72,6 Mbps 83,77 Mbps 372 ms
Nederland 75,89 Mbps 80,4 Mbps 310 ms
Singapore 67,2 Mbps 73,3 Mbps 122 ms
Zwitserland 52 Mbps 72,3 Mbps 314 ms
Verenigd Koninkrijk 72,45 Mbps 79 Mbps 277 ms
Verenigde Staten 78,45 Mbps 81,5 Mbps 286 ms
Krijg TunnelBear Conditional Money-Back Guarantee

TunnelBear’s diepgaande snelheidstest voor 2021

Om erachter te komen of de betaalde versie van TunnelBear echt snel is of niet, heb ik de prestaties getest met behulp van negen (9) verschillende servers met mijn 100 Mbps internetverbinding. Zo ging dat.

1. Australië

tunnelbear-speed-test-result-australia-server

Ten eerste heb ik de Australische server van TunnelBear getest. Toen ik de test uitvoerde, slaagde het erin om een downloadsnelheid van 75,5 Mbps en een uploadsnelheid van 69,8 Mbps met 233 ms ping uitte voeren. Dat is vrij snel.

2. Canada

tunnelbear-snelheid-test-resultaat-canada-server

Met de Canadese server piekte mijn ping echter, maar het slaagde er nog steeds in om indruk op me te maken met zijn download- en uploadsnelheid. Toen ik de test uitvoerde, slaagde TunnelBear erin om een downloadsnelheid van 67 Mbps en een uploadsnelheid van 74,44 Mbpsuit te voeren met 301 ms ping .

3. Frankrijk

tunnelbear-speed-test-resultaat-frankrijk-server

Vervolgens ging ik verder met de Frech-server. Deze keer, toen ik de test uitvoerde, slaagde ik erin om een downloadsnelheid van 66,2 Mbps en een uploadsnelheid van 82,9 Mbps te krijgen met 296 ms ping.

4. India

tunnelbear-snelheid-test-resultaat-India-server

Daarna maakte ik verbinding met de Indiase server om te zien hoe TunnelBear over een lange afstand zou presteren. Verrassend genoeg slaagde ik er na het uitvoeren van de test in om een downloadsnelheid van 66,2 Mbps en een uploadsnelheid van 82,9 Mbps met 296 ms pingte krijgen.

5. Nederland

tunnelbear-speed-test-resultaat-nederland-server

Vervolgens heb ik verbinding gemaakt met de Nederlandse server. Deze keer slaagde ik erin om een downloadsnelheid van 75,89 Mbps en een uploadsnelheid van 80,4 Mbpste krijgen met 310 ms ping .

6. Singapore

tunnelbear-snelheid-test-resultaat-Singapore-server

Met de Singapore-server maakte TunnelBear opnieuw indruk op me met zijn prestaties. Toen ik de test uitvoerde, slaagde TunnelBear erin om een downloadsnelheid van 67,2 Mbps en een uploadsnelheid van 73,3 Mbps uitte voeren met slechts 122 ms ping .

7. Zwitserland

tunnelbear-speed-test-result-switzerland-server

Ook de Zwitserse server van TunnelBear deed het goed. Na het uitvoeren van de test slaagde ik erin om een downloadsnelheid van 52 Mbps en een uploadsnelheid van 72,3 Mbps te krijgen met 314 ms ping.

8. Verenigd Koninkrijk

tunnelbear-speed-test-result-Uk-server

Vervolgens ben ik doorgegaan naar de Britse serverlocatie. Nadat tunnelbear was verbonden, slaagde het erin om een downloadsnelheid van 72,45 Mbps en een uploadsnelheid van 79 Mbps uitte voeren met 277 ms ping .

9. Verenigde Staten

tunnelbear-speed-test-resultaat-US-server

Last but not least heb ik ook een snelheidstest uitgevoerd terwijl ik verbonden was met de Amerikaanse server van TunnelBear. Deze keer slaagde ik erin om een downloadsnelheid van 78,45 Mbps en een uploadsnelheid van 81,5 Mbpste krijgen met 286 ms ping .

Een beetje over TunnelBear

TunnelBear is zowat de coolste VPN die je ooit kunt proberen. Het heeft hier en daar coole kleine animaties, wat de hele gebruikerservaring een stuk intuïtiever maakt. Wat functies betreft, tunnelbear biedt servers in 23 landen. Je kunt Netflix streamen met TunnelBear en je kunt er ook gemakkelijk torrents mee downloaden.

TunnelBear wordt ook geleverd met 256-bits codering en andere beveiligingsfuncties zoals een kill switch. Verwacht echter geen andere functies zoals Split Tunneling of Double Hop. Ik heb het hierover gehad in mijn TunnelBear-recensie als je dat wilt bekijken. Bij TunnelBear draait alles om de basis VPN-ervaring.

Een ding dat TunnelBear super indrukwekkend maakt, is de gratis proefperiode. Deze gratis proefversie komt tegenwoordig veel voor, omdat ze een van de beste manieren zijn om het verloop van de organisatie te verminderen. Andere populaire VPN-providers zoals TunnelBear bieden uitgebreide gratis proefaccounts aan, zodat de gebruikers de service volledig kunnen testen voordat ze de premium aankoop doen. Zie welke andere factoren CyberGhost en TunnelBear gemeen hebben in onze vergelijking van CyberGhost vs TunnelBear.

Als we het over nadelen hebben, zou ik willen dat TunnelBear live chat-ondersteuning bood voor snelle hulp. Over hulp gesproken, als u problemen ondervindt met TunnelBear, bekijk dan onze TunnelBear werkt niet-werkende gids voor snelle stappen voor probleemoplossing.

Krijg TunnelBear Conditional Money-Back Guarantee

Meer snelheidstestresultaten anders dan Tunnelbear

Aan het afronden!

Dus na het afronden van mijn diepgaande TunnelBear-snelheidstest, kan ik zeker zeggen dat het een snelle VPN-service is. Ondanks het feit dat tunnelbear concurrentie minder servers biedt dan de concurrentie, is het nog steeds vrij snel. Ga je gang en bekijk de tafel die ik eerder heb behandeld voor een snelle opfrisbeurt. U kunt meer high-speed VPN’s controleren die door ons zijn getest.

Gedurende de hele tijd dat ik TunnelBear aan het testen was, merkte ik slechts een lichte daling op met de Swizz-server. Maar verder presteren alle andere servers veel beter dan ik had verwacht.

Als we het hebben over echte bruikbaarheidservaring, zou ik zeggen dat TunnelBear me nooit problemen heeft bezorgd. Toen ik het aan het testen was, kon ik 1080p HD-inhoud op Youtube streamen zonder problemen. Het was eigenlijk vrij snel.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *