Gratis VPN voor India in 2021

 • Last updated May 27, 2024
 • written by
  Editor

Naarmate de censuur verslechtert onder de fascistische heerschappij van premier Modi over het land, zijn gratis VPN-diensten voor India een van de meest effectieve tools die u kunt gebruiken voor het behoud van online anonimiteit en privacy om uw democratische rechten uit te oefenen.

U moet echter niet vergeten dat premium VPN’s functies bieden die vaak ontbreken in gratis versies. Hoewel gratis proxyservices de klus zelden klaren, zijn ze nog steeds nergens zo sterk en betrouwbaar als een premium VPN-provider zoals ExpressVPN.

ExpressVPN biedt niet alleen robuuste encryptie en beveiliging, maar biedt ook betrouwbare toegang tot onbeperkte geo-geblokkeerde inhoud. Het eert ook een no-log-beleid dat volledig cruciaal is voor de gebruikers in Canada om te voorkomen dat hun online activiteiten nieuwsgierig worden. Het wordt ook geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen met 3 maanden gratis op het jaarabonnement.

Problemen met gratis VPN’s in India

Gratis VPN-diensten kunnen uw privacy in gevaar brengen. Veel VPN’s die gratis beschikbaar zijn, zijn betrokken bij de verkoop van gebruikersgegevens aan derden. Deze bedrijven houden zich bezig met deze praktijken omdat ze hun diensten op de een of andere manier moeten financieren. Omdat ze vooraf niets in rekening brengen, verdienen ze geld met uw gegevens en maken ze er winst mee.

Bovendien worden de meeste gratis providers geleverd met ernstige beperkingen in de vorm van het kleine servernetwerk, bandbreedtebeperkingen, verbindingssnelheidslimieten en onbeschikbaarheid van enkele van de geavanceerde functies.

Daarom is een betaalde VPN wat u nodig hebt als u op zoek bent naar de beste set functies die u tot uw beschikking hebt zonder enige beperkingen en de zekerheid dat uw privacy eerlijk wordt behandeld door het bedrijf.

Voordelen van een Premium VPN-service:

Premium VPN-services bezitten altijd kwaliteiten die proxy’s missen, namelijk:

 1. Hoge snelheden
 2. Sterke beveiliging en encryptie
 3. Vermijden van logboekregistratie van gebruikersgegevens
 4. Mogelijkheid om streamingdiensten zoals Amerikaanse Netflix, BBC iPlayer, enz. en andere websites te deblokkeren.

We hebben hieronder enkele premium VPN-providers vermeld die gratis VPN’s overtreffen op het gebied van beveiliging, privacy, snelheid, deblokkeren en geoptimaliseerde internetervaring.

Beste gratis VPN voor India 2021

Hieronder volgen enkele van de best beoordeelde gratis India VPN’s die betere privacy, internettoegang en algehele online veiligheid garanderen.

1. Hotspot Shield – Een krachtige gratis VPN India

Hotspot schild

Hotspot Shield is een krachtige gratis VPN voor India met 500 MB gratis gegevens per dag die tot 15 GB per maand afrondt. Het is compatibel met een breed scala aan apparaten. Maar het biedt geen gratis server in India, omdat de gratis VPN-service slechts toegang geeft tot één serverlocatie en dat is de VS. Maar het is een geweldige keuze voor Indiase streamingliefhebbers die toegang willen tot Amerikaanse streamingsites in India.

Hotspot-Shield-vrij-VPN-India

Hotspot Shield is een geweldige optie voor gebruikers in India, maar de gegevenslimiet kan een probleem blijken te zijn, omdat u slechts ongeveer 30 minuten kunt streamen voordat de gegevens opraken. Dan moet je wachten tot de volgende dag om nog eens 500 MB te krijgen. Evenzo is een andere beperking dat Hotspot Shield geld verdient met zijn gratis VPN met gerichte advertenties, wat soms erg vervelend wordt en de algehele ervaring belemmert.

Evenzo, met slechts één serverlocatie, wordt u extreem traag, vooral tijdens piekuren. Om toegang te krijgen tot meer servers kunt u upgraden naar de betaalde versie of ExpressVPN gebruiken dat superieure prestaties heeft.

Lees de volledige Hotspot Shield-recensie voor meer informatie.

Pros

 • 500 MB gegevens per dag
 • Werkt met Netflix en andere populaire streaming-apps
 • Uitstekende deblokkering
 • Geen logboeken

Cons

 • Slechts één serverlocatie (de VS)
 • Vervelende advertenties

2. Windscribe – Populaire gratis VPN India met 10 GB / mo-gegevens

Windscribe-is-een-van-de-beste-gratis-VPN's

Windscribe is een gratis Indiase VPN die zich richt op het bieden van gebruikers een evenwichtige ervaring van snelheid + beveiliging. Het maakt gebruik van beveiligde coderingsprotocollen (AES-256 bit) en biedt een verscheidenheid aan geavanceerde tunnelingprotocollen, waaronder OpenVPN, PPTP, L2TP / IPSec en IKEv2.

Het ondersteunt echter geen streaming-apps en heeft geen Gratis Indiase server. Desalniettemin zijn er 10 servers in de gratis versie die u kunt gebruiken om uw echte IP-adres te verbergen en zelfs toegang te krijgen tot sommige geo-beperkte websites. Helaas is er geen Indiase server in de lijst met gratis serverlocaties.

Windscribe-IndiaVPN-vrij

Dit maakt Windscribe heel nuttig voor gebruikers die op zoek zijn naar een gratis India VPN. Het heeft echter een bandbreedtelimiet van 10 GB / maand, die mogelijk te klein is voor gebruikers met zware VPN-gebruiksvereisten.

U kunt meer te weten komen over deze service in onze Windscribe VPN-recensie.

Pros

 • 10 gratis servers
 • Ondersteunt het delen van P2P-bestanden
 • Goede snelheden

Cons

 • 10GB/mo gegevensbeperking

3. ProtonVPN – Onbeperkt gratis India VPN

ProtonVPN

ProtonVPN is een Zwitserse service die bekend staat om zijn geweldige beveiligingsfuncties. Het koppelt sterke codering aan tunnelingprotocollen die uitstekende snelheden bieden zonder de beveiliging van de gebruiker te ondermijnen. Hoewel het geen gratis VPN India-server biedt, kunt u deze binnen India nog steeds gratis gebruiken om toegang te krijgen tot geblokkeerde inhoud met behulp van zijn buitenlandse servers. De 3 servers die beschikbaar zijn in de gratis ProtonVPN-versie zijn de VS, Nederland en Japan.

ProtonVPN-vrij-India

Hoewel de service goed werkt voor torrenting met behulp van de Nederlandse server, heb je niet veel geluk met het deblokkeren van streamingdiensten zoals Netflix met behulp van de ProtonVPN gratis app. Desalniettemin is het beste aspect van ProtonVPN dat het gratis onbeperkte bandbreedte biedt.

Dus gebruikers in India die voortdurend de bescherming van een VPN nodig hebben om de privacy te behouden en censuur op sociale media tegen te gaan, kunnen het gebruiken zonder zich zorgen te maken dat hun bandbreedte opraakt.

ProtonVPN is geweldig met veel apparaten en software zoals Windows. Deze VPN wordt ook vaak de beste gratis VPN voor Ubuntu genoemd door Reddit-gebruikers.

U kunt meer te weten komen over deze service in onze ProtonVPN review.

Pros

 • Onbeperkte bandbreedte
 • Versleuteling van militaire kwaliteit
 • Geen logboekregistratie

Cons

 • Slechts 3 serverlocaties

4. Hide.Me – Secure Free VPN India met 2GB / mo datalimiet

Verberg me

Hide.Me is een VPN-service zonder logboekregistratie die gratis beschikbaar is. Gebruikers in India zullen het een geweldige optie vinden om hun online beveiliging te verbeteren vanwege de verscheidenheid aan veilige tunnelprotocollen die het biedt. Het is ook beschikbaar in de App Store als een gratis VPN India voor iPhone.

Helaas is de service gebonden aan een limiet van 2 GB / maand. Het biedt servers in Singapore, Canada, Nederland, US East en US West,maar geen binnen India. U kunt deze VPN echter nog steeds gebruiken om te voorkomen dat u het slachtoffer wordt van overheidstoezicht in India door gratis verbinding te maken met de offshore serverlocaties. Als u een VPN voor een ander land wilt, zoals de beste gratis VPN voor het VK,dan moet Hide.Me uw go-to zijn.

Hide.me-freeVPN-India

U kunt meer te weten komen over deze VPN in onze Hide.Me review.

Pros

 • Goede beveiligingsfuncties
 • Eenvoudig te gebruiken
 • Beleid voor geen logboekregistratie

Cons

 • Bandbreedtelimiet van 2 GB/maand

5. UrbanVPN – Top Gratis India VPN met onbeperkte data

UrbanVPN

UrbanVPN heeft het zeldzame onderscheid dat het een van de weinige VPN’s is die gratis een server in India aanbiedt. Bovendien biedt deze gratis VPN voor India servers in meer dan 20 grote landen van de wereld, waaronder India.

De service heeft onbeperkte bandbreedte, wat ook vrij zeldzaam is om te zien bij gratis providers. Maar misschien wel de grootste verrassing van alles is dat het werkt met Amerikaanse Netflix. In 2021 is het moeilijk om betaalde VPN’s te vinden die amerikaanse Netflix betrouwbaar deblokkeren. Het is een aangename verrassing om een gratis VPN in de vorm van UrbanVPN netflix-streaming te zien deblokkeren, vooral als je in India bent en exclusieve shows en films op Amerikaanse Netflix wilt bekijken.

UrbanVPN-India-gratis-VPN

Het enige probleem is dat het werkt op een P2P-achtig netwerk waar gebruikers van de UrbanVPN hun bronnen delen en dienen als de ruggengraat die deze VPN effectief aandrijft. Dit is een zorg vanuit het oogpunt van privacy, omdat kwaadwillende gebruikers op het netwerk problemen veroorzaken voor nietsvermoedende gebruikers.

Daarom, hoewel UrbanVPN niet de beste gratis optie is voor privacybewuste gebruikers in India, is het toch heel nuttig voor fans van Netflix.

Zie deze Urban VPN-recensievoor een meer gedetailleerd overzicht van deze service.

Pros

 • Onbeperkte bandbreedte
 • Werkt met Netflix
 • 20+ gratis servers

Cons

 • p2p-achtige infrastructuur

Hoe ik deze gratis VPN voor India heb getest.

Ik heb meer dan 50 gratis VPN’s getest om de beste optie voor gebruikers in India te vinden. Enkele van de criteria waarop ik me richtte, waren gegevensbeveiliging, gratis gegevenslimiet, verbindingssnelheid en deblokkeercapaciteit. Beveiliging was mijn grootste zorg omdat gratis VPN’s gebruikers geen hoge beveiliging bieden en de meeste gratis services gebruikersgegevens verkopen aan adverteerders. Daarom heb ik deze gratis VPN voor India gerangschikt op de volgende criteria:

 • Veiligheid: Het eerste dat ik heb ingecheckt in deze gratis VPN-services is hun privacybeleid om te zien of ze gebruikersinformatie registreren en veilig zijn om te gebruiken of niet. De hierboven genoemde providers hebben een duidelijk registratiebeleid.
 • Bandbreedtebeperkingen:Gegevenslimiet is een belangrijke factor om rekening mee te houden bij het kiezen van een gratis VPN. De hierboven genoemde VPN’s bieden een royale hoeveelheid gratis gegevens en 2 daarvan bieden ook onbeperkte gegevens.
 • Snelheid: Ik heb mijn internetsnelheid getest voordat ik verbinding maakte met elke VPN en deze vervolgens vergeleken met snelheid na verbinding. De meeste gratis VPN’s gaven me lage snelheden, maar dat is iets waar je geen keuze over hebt als het gaat om gratis services.
 • Deblokkeervermogen: Ik moet toegeven, met een paar serveropties was streamen erg moeilijk voor deze gratis VPN’s. Sommigen deblokkeren Netflix niet en degenen die wel extreem lage snelheden bieden. Het is beter om je aan premium VPN’s te houden en hun gratis proefversies te gebruiken.

Waarom je een VPN nodig hebt in India

 • Online censuur: Onderdrukking en censuur van de overheid is een veel voorkomend probleem in India. De regering is ook verantwoordelijk voor de detentie van mensen die opmerkingen plaatsen waar de regering niet blij mee is. Met behulp van een VPN kunt u uw sporen online verbergen, zodat de overheid onze identiteit niet kan achterhalen zonder de geavanceerde bescherming van een VPN.
 • Surveillance: India heeft ook zijn toezicht op onschuldige burgers via internet geïntensiveerd. Dit is een schending van het recht van individuen op privacy en moet strikt worden tegengewerkt door Indiase burgers. VPN’s die bekend staan om hun sterke registratiebeleid kunnen Indiërs beschermen tegen dergelijke privacy-opdringerige handelingen van de overheid.

Hoe een India IP-adres te krijgen zonder een VPN

Het is mogelijk om gratis een IP-adres van India te krijgen zonder VPN. Dit kan via proxywebsites zoals ProxyNova. Een India VPN-proxy biedt echter geen coderings- of beveiligingsfuncties die een goede gerenommeerde VPN-provider biedt. Dus als u op zoek bent naar privacy, moet u koste wat het kost gratis proxy’s vermijden.

Desalniettemin kunt u nog steeds toegang krijgen tot geblokkeerde websites in India als u gratis een India VPN krijgt. Verwacht alleen niet de veiligheid en privacy die een vertrouwde provider biedt.

Veelgestelde vragen

[inner_ppa]

😃Kan je Hotstar India van buiten India bekijken met een VPN?| =|

ja. Als u verbinding maakt met een gratis VPN met India Servers, kunt u gemakkelijk de Indiase versie van Hotstar overal ter wereld bekijken.

| SEP|

🤨Is het gebruik van een VPN in India legaal? |=|

ja. Het gebruik van een VPN in India is volledig legaal zolang u niet betrokken bent bij criminele activiteiten. Als u echter een VPN gebruikt voor gokken of porno, kunt u worden aangeklaagd voor juridische stappen.

| SEP|

🙂Zijn gratis VPN’s veilig? |=|

Gratis VPN’s zijn goed voor informeel gebruik, maar als je een fervent VPN-gebruiker bent, zou ik je aanraden om voor een betaalde VPN te gaan. Gratis VPN’s stellen meestal bandbreedtelimieten en kunnen uw gegevens ook voor geld aan derden verhandelen. Anders dan dat, ze zijn veilig en werken echt goed.

| SEP|

🙂Wat is de beste gratis VPN voor Android in India?| =|

Enkele van de beste gratis VPN voor Android in India zijn Hotspot Shield, Windscribe en ProtonVPN. Deze VPN’s bieden apps voor Android-apparaten, waaronder telefoons, tablets, laptops en smart-tv’s.

[/inner_ppa]

Top Premium VPN’s voor India met een gratis proefperiode

[ranking_table]

conclusie

Het internet in India is aanzienlijk repressief als het gaat om religieuze en politieke zaken. Een premium VPN in India zoals ExpressVPN, die een geld-terug-garantie van 30 dagen biedt, is de eenvoudigste oplossing die reizigers en burgers in India kunnen gebruiken om hun online identiteit te beschermen en censuur van de overheid te omzeilen.

U kunt deze VPN’s hierboven ook uitproberen als u een gratis VPN met een Filippijnse serverwilt.

Tot dan, op hopen dat de democratie heerst in de Indiase cyberspace!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *