De beste VPN voor PayPal [Updated October 2021]

 • Last updated October 1, 2021
 • written by
  Editor

best-vpn-voor-PayPal


Beste VPN voor PayPal

Online financiële transactiemethoden, vooral PayPal, hebben sinds hun oprichting een lange weg afgelegd op het gebied van gemak en veiligheid. Maar toch zijn er meerdere risico’s aan verbonden. Om deze risico’s te beteugelen, heb je een betrouwbare VPN nodig voor PayPal. ExpressVPN is hiervoor onze meest aanbevolen keuze.

PayPal is met name een van de meest populaire modi geworden om vandaag online geld over te maken. Maar veiligheid is van het grootste belang bij het uitvoeren van transacties, en hackers hebben in het verleden informatie van PayPal gebruikers gestolen. Het enige dat hackers nodig hebben, is op zoek gaan naar een kwetsbaarheid in uw verbinding om al uw persoonlijke gegevens te stelen.

Dit is een van de redenen waarom u altijd een VPN moet gebruiken tijdens het overmaken van geld via PayPal. Ik heb meer dan 50 VPN’s getest op meerdere factoren en een lijst samengesteld met de 6 veiligste VPN’s die kunnen worden gebruikt om uw versleutelde terwijl online geldhandel te houden. Hiervan is ExpressVPNonze beste keuze voor PayPal; een snelle VPN-service met geavanceerde privacyfuncties die compatibiliteit biedt met PayPal.

[trustpilot_rating id=”13500″ link=”https://www.vpnranks.com/visit-provider/expressvpn-tpwgt-pp”]


Snel overzicht – Beste VPN’s voor PayPal [October 2021 Update]

Hier is een lijst met de 6 beste VPN’s voor PayPal in 2021:

 1. ExpressVPN – De beste VPN voor PayPal. Aanbiedingen 3000 + servers in 105 landen. Wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals een kill switch, DNS-lekbeveiliging, AES 256-bits codering en meer. Biedt een gemiddelde snelheid van 78 Mbps op een verbinding van 100 Mbps. Beschikbaar op $6.67/mo - Save up to 49% with exclusive 1-year plans + 3 months free zijn jaarabonnement samen met een gratis abonnement van 3 maanden.
 2. Surfshark – Betaalbare VPN voor PayPal. Aanbiedingen 3200 + servers in 100 landen. Wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals MultiHop, CleanWeb, Whitelister en meer. Biedt een gemiddelde snelheid van 76,58 Mbps op een verbinding van 100 Mbps. Alleen beschikbaar $2.49/mo - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guarantee samen met een restitutiebeleid van 30 dagen.
 3. IPVanish – De snelste VPN voor PayPal. Aanbiedingen 2200 + servers op 75 locaties. Wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals een kill switch, geen logboeken, DNS-lekbeveiliging en meer. Biedt een gemiddelde snelheid van 79,27 Mbps op een verbinding van 100 Mbps. Alleen beschikbaar $2.99/mo - Get 3 Months Extra + Save 77% on 2-year plan samen met een restitutiebeleid van 30 dagen.
 4. CyberGhost – Gebruiksvriendelijke VPN voor PayPal. Aanbiedingen 11651 + servers in 100 landen. Wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals DNS-lekbeveiliging, split tunneling, AES 256-bits codering en meer. Biedt een gemiddelde snelheid van 74 Mbps op een verbinding van 100 Mbps. Alleen beschikbaar $2.03/mo - Save up to 84% with exclusive 2-year plans + 4 months free samen met een restitutiebeleid van 45 dagen.
 5. PIA– Secure VPN voor PayPal. Aanbiedingen 35000 + servers in 84 landen. Wordt geleverd met geavanceerde beveiligingsfuncties zoals split tunneling, kill switch, DNS-lekbeveiliging en meer. Biedt een gemiddelde snelheid van 73,45 Mbps op een verbinding van 100 Mbps. Beschikbaar tegen een prijs van samen met een restitutiebeleid van $2.11/mo 30 dagen.
 6. PrivateVPN – Betrouwbare VPN voor PayPal. Biedt meer dan 200 servers in 63 landen. Wordt geleverd met meerdere beveiligingsfuncties, waaronder een kill switch, geen logboeken, AES 256-bit encryptie en meer. Biedt een gemiddelde snelheid van 70 Mbps op een verbinding van 100 Mbps. Beschikbaar $2.00/mo tegen een restitutiebeleid van 30 dagen.


6 Beste VPN’s voor PayPal [2021 In-Depth Analysis]

Ik heb meer dan 50 VPN’s getest op basis van servers, snelheden, beveiliging, acceptatie van betalingen, enz. en een lijst samengesteld met 6 de beste VPN’s voor PayPal die krachtige codering, beveiligingsfuncties en de mogelijkheid bieden om geobeperkingen te deblokkeren:

1. De beste VPN voor PayPal – ExpressVPN

expressVPN-VPN-voor-PayPal

 • Aanbiedingen 3000 + servers in 105 landen
 • Wordt geleverd met een fantastische snelheid van 78 Mbps op een 100 Mbps-verbinding
 • Accepteert betalingen via PayPal
 • Biedt beveiligingsfuncties zoals een kill switch, DNS-lekbeveiliging en meer
 • Compatibel met Android, Windows, iOS, macOS, Kodi en meer

ExpressVPN is de beste VPN voor PayPal die wordt geleverd met eersteklas codering, de beste snelheden en fantastische deblokkeermogelijkheden voor gebruikers. Het biedt 3000+ geografisch verspreide servers in 105 landenwaar u graag verbinding mee kunt maken en volledig anoniem online kunt worden.

De provider neemt uw veiligheid en privacy serieus, wat tot uiting komt in zijn no-logging beleid en de implementatie van solide encryptiestandaarden d.w.z. AES-256 en tunneling protocollen d.w.z. OpenVPN, L2TP/IPsec, SSTP en PPTP protocollen.

Het heeft ook een zeer responsieve kill switch waarop u kunt vertrouwen om comfortabel PayPal transacties uit te voeren zonder bang te zijn voor een datalek van hackers. De provider heeft ook IP- en DNS-lekbeveiligingen om uw algehele online beveiliging te consolideren en uw PayPal gegevens te beschermen tegen in verkeerde handen vallen.

De VPN biedt speciale apps voor bijna elk besturingssysteem en apparaat, waaronder iOS, Android, macOS, Windows, Fire Stick en meer, zodat u toegang hebt tot PayPal op elk gewenst apparaat. Bovendien wordt het geleverd met 5 gelijktijdige verbindingen voor gebruikers om samen PayPal transacties op verschillende apparaten uit te voeren. Als u vragen heeft, kunt u eenvoudig contact opnemen met de 24/7 live chat-ondersteuning.

De VPN heeft een geweldige deal, die zijn abonnement van 12 maanden kost, $6.67/mo - Save up to 49% with exclusive 1-year plans + 3 months free samen met een gratis abonnement van 3 maanden. Het biedt ook een geld-terug-garantie van 30 dagen voor het geval u de service wilt testen.

Een bijkomend voordeel van deze VPN is dat het ook PayPal betalingen accepteert, zodat gebruikers zich kunnen abonneren op ExpressVPN met behulp van PayPal. Lees meer over deze VPN in onze ExpressVPN review.


2. Betaalbare VPN voor PayPal – Surfshark

surfshark-VPN-voor-PayPal

 • Aanbiedingen 3200 + servers in 100 landen
 • Wordt geleverd met een fantastische snelheid van 76,58 Mbps op een 100 Mbps-verbinding
 • Accepteert betalingen via PayPal
 • Biedt beveiligingsfuncties zoals een MultiHop, CleanWeb, split tunneling en meer
 • Compatibel met iOS, Android, Fire Stick, Windows, Mac en meer

Surfshark is de meest betaalbare VPN voor PayPal die komt met een super goedkope prijs van slechts $2.49/mo - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guarantee . Deze VPN biedt 3200 + servers in 100 landen om u te helpen uw locatie te vervalsen en de kans te verkleinen dat u toegang hebt geweigerd aan uw PayPal account als u probeert in te loggen vanaf een nieuwe locatie.

Hoewel surfshark een goedkope VPN is,biedt het meerdere betrouwbare beveiligingsfuncties aan gebruikers. De AES-256-codering sluit elke gedwongen inbreukaanvallen tegen u uit, dus cybercriminelen zullen het moeilijk hebben om uw PayPal informatie te stelen, zelfs als ze dat wilden.

Maar wat nog indrukwekkender is aan deze VPN zijn de functies zoals CleanWeb en MultiHop; de eerste beschermt je tegen online trackers en adware, terwijl de laatste je door twee externe VPN-servers leidt. Dit multihoppende gedrag verspreidt je online voetafdruk op het web, waardoor het bijna onmogelijk is voor hackers om je identiteit te traceren en PayPal informatie te bepalen door hun slimme trucs.

Surfshark biedt eenvoudig te gebruiken apps voor bijna alle apparaten, voor gebruikers om gemakkelijk met online betalingen om te gaan. Het biedt verder onbeperkte gelijktijdige verbindingen, waarmee u al uw apparaten versleuteld kunt houden terwijl u PayPal gebruikt op elk apparaat dat u bezit.

Met 24/7 klantenondersteuning, gesplitste tunneling en geen logboeken in de mix gegooid, is Surfshark een van de beste VPN’s voor PayPal. De VPN accepteert PayPal betalingen samen met creditcards, crypto en meer. U kunt deze budgetvriendelijke VPN krijgen tegen een prijs waarvan de prijs $2.49/mo - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guarantee wordt geback-by een restitutiebeleid van 30 dagen voor het geval u de service zonder verplichtingen wilt testen.

Ontdek onze Surfshark-recensievoor meer informatie over deze service.


3. De snelste VPN voor PayPal – IPVanish

ipvanish-PayPal

 • Aanbiedingen 2200 + servers op + 75 locaties
 • Wordt geleverd met een fantastische snelheid van 79,27 Mbps op een 100 Mbps-verbinding
 • Accepteert betalingen via PayPal
 • Biedt beveiligingsfuncties zoals DNS-lekbeveiliging, AES 256-bits codering, splittunneling en meer
 • Compatibel met Windows, Mac, iOS, Android, Smart TV’s, Ubuntu en meer

IPVanish is de snelste VPN-service voor PayPal. Deze VPN bestaat uit een breed scala aan indrukwekkende functies met een uitgebreid netwerk bestaande uit 2200+ servers op 75 + locaties over de hele wereld en een fantastische snelheid van 79,27 Mbps op een verbinding van 100 Mbps om PayPal transacties te maken zonder vertragingen of vertragingen.

IPVanish maakt gebruik van dubbele VPN-technologie die uw verkeer door meerdere hops leidt, waardoor uw privacy van hackers en oplichters op internet wordt versterkt. Het biedt verder een kill switch die allerlei lekkages voorkomt voor het geval je VPN-verbinding een beetje onstabiel wordt.

Het wordt ook geleverd met split tunneling die u een gecodeerde verbinding biedt voor uw PayPal betalingen in de ene browser, terwijl u kunt genieten van normaal browsen op de andere.

Naast dit alles kunt u met IPVanish onbeperkte apparaten verbinden op één IPVanish-account. Het biedt verder compatibele apps voor macOS, Windows, iOS, Linux, routers, Kodi, Roku en meer.

Ten slotte biedt deze supersnelle VPN een geld-terug-garantie van 30 dagen en is geprijsd tegen een tarief van $2.99/mo - Get 3 Months Extra + Save 77% on 2-year plan alleen. Bovendien kunt u uw IPVanish-abonnement altijd opzeggen als u de service niet leuk vindt. Bekijk onze IPVanish-recensievoor meer informatie over deze service.


4. Gebruiksvriendelijke VPN voor PayPal – CyberGhost

cyberghost-VPN-voor-PayPal

 • Aanbiedingen 11651 + servers in 100 landen
 • Wordt geleverd met een fantastische snelheid van 76,58 Mbps op een 100 Mbps-verbinding
 • Accepteert betalingen via PayPal
 • Biedt beveiligingsfuncties zoals een split tunneling, DNS-lekbeveiliging, AES 256-bits codering en meer
 • Compatibel met iOS, Android, Fire Stick, Windows, Mac en meer

CyberGhost is een gebruiksvriendelijke VPN voor PayPal. Deze VPN biedt speciale apps voor bijna alle apparaten en werkt geweldig voor het versleutelen van PayPal. De VPN wordt geleverd met 11651 + servers in landen voor het veilig gebruiken van 100 PayPal, zelfs op openbare wifi-verbindingen.

Het biedt beveiligingsbevorderende functies zoals DNS-lekbescherming en kill switch, die u beschermt tegen de capriolen van online oplichters bij het gebruik van PayPal. Het wordt ook geleverd met het nieuwste WireGuard-protocol dat robuuste codering en snelle prestaties biedt. CyberGhost biedt ook een strikt beleid zonder logboeken, dat ervoor zorgt dat de VPN zelf geen gebruikersgegevens zou verzamelen of opslaan.

Als we het hebben over extra functies, stelt CyberGhost u in staat om uw VPN-ervaring te verfijnen met verschillende VPN-modi. Dus zelfs als u nieuw bent in de wereld van VPN’s, zult u geen problemen hebben om uw PayPal transacties te beveiligen.

Het beste van alles is dat deze VPN-provider tegelijkertijd met 7 apparaten kan worden verbonden en 24/7 klantenondersteuning biedt. De service is alleen beschikbaar met een prijskaartje $2.03/mo - Save up to 84% with exclusive 2-year plans + 4 months free en biedt een geld-terug-garantie van 45 dagen voor ultieme gemoedsrust.

Lees meer over deze VPN in onze diepgaande CyberGhost-recensie.


5. Veilige VPN voor PayPal – PIA

Pia-vpn-PayPal

 • Aanbiedingen 35000 + servers in 84 landen
 • Wordt geleverd met een fantastische snelheid van 73,45 Mbps op een 100 Mbps-verbinding
 • Accepteert betalingen via PayPal
 • Biedt beveiligingsfuncties zoals een kill switch, DNS-lekbeveiliging, split tunneling en meer
 • Compatibel met Linux, Android, iOS, macOS, Windows en meer

PIA is een van de veiligste VPN’s voor PayPal. De provider wordt aangedreven door een netwerk van 35000 + servers in 84 landen. Dus waar u ook vandaan komt, u kunt een server uit uw eigen land vinden om verbinding mee te maken wanneer u naar het buitenland reist. Op deze manier wordt u niet buitengesloten van uw PayPal account vanwege een locatiewijziging.

De VPN heeft sterke beveiligingen tegen IP-, DNS- of WebRTC-lekken en implementeert AES-256-codering. Dit zorgt ervoor dat uw PayPal transacties worden uitgevoerd via een krachtige versleutelingslaag, waardoor de kans op een kwaadaardige aanval op u aanzienlijk wordt verminderd.

Het is ook uitgerust met een kill switch die voorkomt dat uw privacy lekt naar het wereldwijde web zonder uw medeweten en split tunneling, waarmee u kunt genieten van een gecodeerde verbinding tijdens het openen van PayPal terwijl een normale voor andere browsers.

Bovendien biedt deze VPN compatibiliteit met alle populaire apparaten die u bezit en kunt u maximaal 10 apparaten tegelijkertijd verbinden met één abonnement.

In combinatie met hoge snelheden, uitstekende beveiliging en een groot netwerk is PIA veilig genoeg om PayPal transacties in alle rust uit te voeren. Het heeft een prijs van $ 2,08 / maand en wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen. Als VPN die PayPal betalingen accepteert, is het heel handig om uw PIA-abonnement te kopen.

Ontdek onze PIA-beoordelingvoor meer informatie over deze service.


6. Betrouwbare VPN voor PayPal – PrivateVPN

privatevpn-PayPal

 • Biedt meer dan 200 servers in 63 landen
 • Wordt geleverd met een fantastische snelheid van 70 Mbps op een 100 Mbps-verbinding
 • Accepteert betalingen via PayPal
 • Biedt beveiligingsfuncties zoals AES 256-bits codering, kill switch, geen logboeken en meer
 • Compatibel met Mac, Android, Windows, iOS, Fire Stick en meer

PrivateVPN is een betrouwbare VPN-service voor PayPal. Deze VPN biedt meer dan 200 servers in 63 landen wereldwijd. Niet alleen dat, maar PrivateVPN biedt ook andere beveiligingsfuncties die perfect zijn voor veilige toegang tot PayPal overal ter wereld.

Daarover gesproken, PrivateVPN is vooraf uitgerust met functies zoals malwarebescherming, geavanceerde IPsec – IKEV-protocollen, 256-bits codering van militaire kwaliteit en een internet kill switch. Het biedt verder een DNS-lekbeveiligingsfunctie, die ervoor zorgt dat de VPN uw IP-adres helemaal niet lekt.

De VPN biedt compatibiliteit met verschillende apparaten. Deze omvatten Mac, Windows, iOS, Android, Fire Stick, Smart TV’s en meer. Het biedt ook 6 multi-logins aan gebruikers, zodat u meer dan één apparaat kunt verbinden en PayPal kunt gebruiken.

U kunt PrivateVPN verkrijgen voor slechts $ 2.55 / mo. De provider accepteert ook PayPal betalingen op zijn abonnementen. Bovendien biedt het een geld-terug-garantie van 30 dagen voor ultieme gemoedsrust. Voor meer informatie over deze service, bekijk onze PrivateVPN review.


Testmethodologie – Hoe we de beste VPN’s voor PayPal

We hebben de hierboven genoemde VPN’s getest op basis van de volgende functies:

1. Meerdere servers: We wilden alle VPN’s vermelden die wereldwijd duizenden servers aanbieden voor volledige anonimiteit tijdens het gebruik van PayPal. De VPN’s die we in deze gids hebben vermeld, bieden enorme servernetwerken over de hele wereld, wat behoorlijk handig is als het gaat om veilig blijven en toegang krijgen tot geografisch beperkte inhoud.

2. Gebruikerslogboeken: VPN’s moeten gebruikersgegevens veilig houden en geen logboeken verzamelen. Onze lijst met de beste VPN’s voor PayPal bieden een strikt beleid zonder logboekregistratie, zodat ze geen gegevens van gebruikers verzamelen.

3. Encryptie: Men vereist een volledig versleutelde verbinding tijdens het uitvoeren van betalingen via PayPal, zodat geen hacker kan snuffelen in de activiteit en stelen van persoonlijke informatie. Alle hierboven genoemde VPN’s bieden superveilige OpenVPN-protocollen die de privacy en veiligheid van gebruikers garanderen tijdens het uitvoeren van betalingen via PayPal. VPN’s zoals Surfshark bieden gebruikers ook het nieuwste WireGuard-protocol voor volledige beveiliging.

4. Klantenondersteuning: Er is altijd een aanzienlijke behoefte aan klantenondersteuning als het gaat om het gebruik van een VPN. VPN’s zoals ExpressVPN bieden 24/7 live chat ondersteuning aan gebruikers, zodat ze het kunnen gebruiken wanneer ze een probleem ondervinden.

5. Biedt meerdere betaalmethoden: VPN’s moeten een verscheidenheid aan betaalmethoden bieden voor gebruiksgemak. De beste VPN’s voor PayPal die in deze handleiding worden vermeld, bieden veel andere betaalmethoden, samen met PayPal. Deze omvatten Visa, Mastercard, Bitcoin, UnionPay en nog veel meer.


Hoe PayPal te gebruiken met een VPN

Het gebruik van PayPal met een VPN voor betere beveiliging en offshore toegankelijkheid is uiterst eenvoudig. Volg de onderstaande stappen om PayPal te gebruiken met een VPN:

 1. Abonneer u op een betrouwbare VPN-service (We raden ExpressVPNten zeerste aan).
 2. Installeer de VPN-app op uw apparaat. Zodra u klaar bent, start u de VPN en voert u uw inloggegevens in.
 3. Maak verbinding met een serverlocatie naar keuze. U zult geen problemen met de snelheid ondervinden als u verbinding maakt met een VPN-server in het land. Maar als de service in uw land is geblokkeerd, kunt u altijd voor de wereldwijde servers gaan.
 4. Bezoek de website van PayPal nadat u uw browsercache hebt gewist en inloggen.
 5. U bent nu vrij om de website van PayPal gemakkelijk te gebruiken.

Hoe kies je een VPN voor PayPal?

Omdat u niet zomaar een oude VPN-service kunt gebruiken met uw PayPal-account, moet u alleen een VPN gebruiken die betrouwbare beveiliging kan bieden. Hier is waar u op moet letten bij het kiezen van de beste VPN’s voor PayPal:

 • 256-bits encryptie & OpenVPN-protocol
 • Uitstekende compatibiliteit met een verscheidenheid aan apparaten
 • Aantal aangeboden beveiligde VPN-servers
 • Gebruiksgemak
 • Betaalbare abonnementen
 • Uitgebreid restitutiebeleid

Waarom zou ik een PayPal VPN gebruiken?

Er zijn twee belangrijke redenen om een VPN te gebruiken voor PayPal. Ten eerste, zoals we hierboven hebben besproken, biedt een VPN extra beveiliging aan uw PayPal transacties, waardoor de kans op onderschepping door hackers wordt verminderd.

Ten tweede PayPal u associeert met het land waarin u uw PayPal account hebt gemaakt en waar u het over het algemeen gebruikt. Als het merkt dat u probeert toegang te krijgen tot uw account vanuit een ander land, zoals tijdens uw internationale reizen, kan het u buiten uw eigen account sluiten.

Hoewel dit geen permanente blokkade is en u het probleem kunt oplossen door met het klantenserviceteam te praten, is het nog steeds beter om te voorkomen dat dit probleem zich in de eerste plaats voordoet. Het vervalsen van uw locatie met een VPN is de eenvoudigste manier om dergelijke problemen te voorkomen, waardoor u in niemandsland bent gestrand zonder zelfs maar toegang tot uw PayPal.


Kan ik een PayPal account aanmaken als het niet beschikbaar is in mijn land?

Nee, u kunt zich alleen aanmelden voor PayPal als deze beschikbaar is in uw land. In tegenstelling tot andere geo-geblokkeerde services die kunnen worden gedeblokkeerd met behulp van een VPN, kunt u nog steeds geen PayPal account maken, zelfs niet met behulp van een VPN.

Al met al, als PayPal niet beschikbaar is in uw land of regio, neem dan niet de moeite om een account aan te maken, omdat u uw account kunt verliezen als gevolg van de schending van de algemene voorwaarden van PayPal.


PayPal en hacken Bedreigingen

PayPal is over het algemeen een veilige transactieservice met goede coderingsprotocollen en andere beveiligingsmechanismen. Maar online is niets waterdicht en hackers ontwikkelen voortdurend nieuwe technieken en slimme trucs om de PayPal accounts van gebruikers in gevaar te brengen en hun geld te stelen.

Een wachtwoord kwetsbaarheid van hoge ernst werd ontdekt in het begin van 2021 in PayPal door een bug bounty hunter. Het is niet de eerste keer dat kwetsbaarheden in PayPal zijn gevonden. Zolang er hackers in de wereld zijn, zullen deze bedreigingen blijven worden ontdekt en uitgebuit.

Dit is de eenvoudige reden waarom het belangrijk is om uw financiële informatie niet aan het toeval over te laten en uw privacy en veiligheid op het web proactief te behouden. Een VPN is de eerste stap naar een betere bescherming van uw informatie op het web.


Moet ik een gratis VPN gebruiken voor PayPal?

Nee, dat zou je niet moeten doen. Van gratis VPN’s is bekend dat ze meer kwaad dan goed doen. Laten we eens kijken met welke problemen u te maken kunt krijgen met een gratis VPN:

1. Beperkte servers: Gratis VPN’s bieden slechts een paar servers aan gebruikers. Het aantal servers is zo laag dat je nauwelijks toegang hebt tot iets over de hele wereld. Zelfs als een gratis VPN meer servers heeft dan normaal, dan is de snelheid op deze servers onder het gemiddelde.

2. Zwakke versleutelings- en beveiligingsfuncties: gratis VPN’s bieden niet de beveiligingsfuncties die ze beweren aan te bieden en lekken vaak al uw gegevens naar uw internetprovider en de overheid.

3. Onbetrouwbaar privacybeleid: Gratis VPN’s hebben geen daadwerkelijk risicovrij beleid voor geen logboekregistratie en verzamelen gebruikerslogboeken zonder hun toestemming.

4. Onvermogen om geografische beperkingen te omzeilen: Gratis VPN’s worden meestal geblokkeerd door streamingdiensten en hebben nauwelijks toegang tot sites met geografische beperkingen.


Waarom is PayPal niet beschikbaar in sommige landen van de wereld?

Daar zijn meerdere redenen voor. Het in de VS gevestigde bedrijf PayPal betalingen heeft verboden vanuit een paar landen zoals Iran en Noord-Korea. Evenzo staan veel landen in Afrika beaaid met een zwarte lijst door PayPal vanwege een hoge verhouding van creditcardfraude. Er zijn ook enkele locaties, waaronder Antartica, die niet genoeg permanente bewoners hebben.

Sinds het landschap van e-commerce in dit decennium echter drastisch is geëvolueerd, hebben veel verboden landen interesse getoond in PayPal.


Kan ik PayPal via een VPN veilig gebruiken op openbare wifi?

Ja, een VPN is de enige manier om veilig te zijn op openbare wifi, omdat het uw gegevens zou versleutelen en zou voorkomen dat uw online activiteiten worden gevolgd. Op deze manier worden uw inloggegevens en betalingen door niemand gezien of gecontroleerd.

Openbare wi-fis zijn een handige bron om toegang te krijgen tot internet, maar het is helemaal niet veilig. Deze wifi-netwerken zijn een van de gemakkelijkste manieren voor hackers om op uw apparaat te komen en al uw gegevens te stelen.


Zijn betalingen voor een VPN met behulp van PayPal veilig?

Ja, het is veilig om te betalen voor een VPN via PayPal omdat er geen afgedrukte bonnen of papieren paden van welke aard dan ook zijn met behulp van deze methode. De meeste mensen kiezen voor deze betaalmethode in plaats van creditcards, zodat ze niet kunnen worden gevolgd. Hoewel sommige mensen proberen volledig anoniem te zijn met behulp van cryptobetalingen, wordt PayPal minimale details vereist, door de meeste VPN-gebruikers als een veilige optie beschouwd.


Hoe lekkages uit te testen met behulp van uw PayPal VPN?

Uw PayPal betalingen worden mogelijk niet versleuteld als uw VPN uw gegevens lekt. Daarom moet u, voordat u begint met het uitvoeren van betalingen met behulp van PayPal via een VPN, de VPN testen op lekken om te bevestigen of u echt anoniem bent via internet.

De IP-lektest zal onthullen welke informatie van u daadwerkelijk wordt weergegeven aan andere websites. Dit omvat uw locatie, IP-adres, WebRTC en DNS-informatie.


Veelgestelde vragen – Beste VPN voor PayPal

Dus nu je weet waarom je een VPN moet gebruiken voor PayPal en welke VPN’s je moet gebruiken, laten we de meest gestelde vraag over PayPal VPN’s bekijken:

Zo koop je een VPN met PayPal:

 • Kies een VPN-service zoals ExpressVPN die PayPal betalingen accepteert.
 • Ga naar de website van ExpressVPN en kies een abonnement.
 • Ga vervolgens afrekenen en selecteer de PayPal betaalmethode.
 • Voltooi ten slotte het betalingsproces en u bent klaar.

U kunt uw PayPal locatie niet wijzigen vanwege de wettigheid. Als u uw landregio wilt wijzigen, moet u uw bestaande account sluiten en een ander account opnieuw openen.

Nee, het is erg gevaarlijk om PayPal te gebruiken op openbare netwerken omdat openbare wifi-hotspots niet veilig zijn. Ze zijn niet versleuteld, bieden geen beveiliging en zijn honingpotten voor hackers. Iedereen kan uw gegevenspakketten opsnuiven en uw betalingsgegevens stelen.

De redenen voor de onbeschikbaarheid van PayPal zijn verschillende, zoals financiële corruptie, onverenigbare financiële wetten van landen en licentievergoedingen zonder uitzicht op rendement op investeringen. PayPal is nu beschikbaar in meer dan 200 landen. Maar sommige landen zijn er nog steeds van beroofd.

conclusie

PayPal transacties zijn iets waar u uiterst voorzichtig mee moet zijn. U kunt ernstige financiële verliezen lijden als u het slachtoffer bent van een PayPal hack. Daarom wordt aanbevolen om jezelf te beschermen met behulp van de beste VPN voor PayPal in dit artikel wordt beoordeeld.

Van alle VPN’s die we hierboven noemden, is ExpressVPN echter onze beste keuze voor PayPal. De VPN biedt niet alleen robuuste beveiligingsfuncties, maar wordt ook geleverd met supersnelle snelheden en speciale apps voor bijna alle populaire apparaten, zodat gebruikers op elk apparaat toegang hebben tot PayPal.

Last but not least wordt de service van de VPN ook geback-upt door een gratis abonnement van 3 maanden op het jaarabonnement, wat deze VPN letterlijk een must-have maakt.

PayPal en VPN’s zijn een geweldige combinatie. Waar wacht je nog op? Koop vpn met PayPal vandaag nog!


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *