5 Beste VPN’s voor Opera in 2021 [Updated September]

 • Last updated May 27, 2024
 • written by
  Editor

Beste VPN-voor-Opera-2019

Opera is een van de meest populaire browsers die er zijn dankzij de gebruiksvriendelijke functies en efficiënte prestaties. Maar als u door de CVE Details website,zult u verrast zijn om een enorme lijst van kwetsbaarheden gevonden in Opera browsers te zien. Als u het echter nog steeds wilt gebruiken, is het over het algemeen een goede gewoonte om een VPN voor Opera Browser te gebruiken.

Met dit in gedachten, ga ik enkele van de beste VPN voor Opera behandelen die u kan helpen veilig en veilig op internet te surfen.

Snel overzicht – 5 beste VPN’s voor Opera Browser

Maar eerst een kort overzicht van de 5 beste VPN voor Opera…


Zij-aan-zij vergelijking van 5 beste VPN’s voor Opera in 2021

Hier is een korte vergelijkingstabel van de 5 best beoordeelde VPN’s voor Opera in 2021:

VPNs ExpressVPN Surfhaai NordVPN CyberGhost PIA
VPN-classificatie 4.6/5 ⭐ 4.1/5 ⭐ 4.5/5 ⭐ 4.3/5 ⭐ 4.4/5 ⭐
veiligheid AES 256 Bit AES 256 Bit AES 256 Bit AES 256-bits AES 256-bits
Servers 3.000+ in 94 landen 3.200+ in 63+ landen 5.200+ in 59 landen 7000+ in 90 landen 35.500+ op meer dan 78 locaties
Kill-schakelaar
Streaming Netflix, BBC iPlayer, Hulu en meer Netflix, BBC iPlayer, Hulu en meer Netflix, BBC iPlayer, Hulu en meer Netflix, BBC iPlayer, Hulu en meer Netflix, BBC iPlayer en meer
compatibiliteit Windows, Mac, Android, iOS, routers Windows, Mac, Android, iOS, routers Windows, Mac, Android, iOS, routers Windows, Mac, Android, iOS, routers Windows, Mac, Android, iOS, routers
Prijzen $6.67/maand $2.21/maand $3.30/maand $2.25/maand $1.67/maand
Browser extensie Chrome, Firefox, Edge, Dapper Chrome, Firefox Chrome, Firefox Chrome, Firefox Chrome, Firefox
Ondersteuning voor torrenting Alle servers Alle servers Sommige servers Sommige servers Alle servers
Meer info ExpressVPN Beoordeling Surfshark Beoordeling NordVPN Beoordeling CyberGhost Beoordeling PIA Beoordeling
Bezoek site Bezoek site Bezoek site Bezoek site Bezoek site

5 Beste VPN voor Opera in september 2021 [In-Depth Analysis]

Hier is de lijst met mijn aanbevolen beste VPN’s voor Opera in 2021:

1. ExpressVPN – Beste VPN voor Opera

Expressvpn-VPN-Opera

 • Speciale Opera-extensie: Nee
 • Meer dan 3000 snelle servers in 94 landen
 • 85,8 Mbps op een basisverbinding van 100 Mbps
 • 5 gelijktijdige verbindingen
 • AES 256-bits codering
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • Deblokkeert Netflix, Hulu, HBO, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, DAZN, Disney + en meer
 • Werkt ook met macOS, iOS, Android, Windows, Linux, routers, browsers en meer

ExpressVPN is de beste VPN voor Opera die alle juiste basissen dekt die je van een hoogwaardige VPN-provider kunt verwachten. Deze VPN-provider biedt 3000 + servers in 105 landen die efficiënt P2P-bestandsdeling en hoge downloadsnelheden ondersteunen zonder connectiviteitsproblemen.

Dankzij de snelle servers biedt het de beste VPN-streaming-ervaring zonder gedoe. ExpressVPN kan elke geo-beperkte site overal ter wereld deblokkeren. Het deblokkeert Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Disney +en de meeste andere populaire streamingdiensten.

ExpressVPN ondersteunt 5 gelijktijdige verbindingen. Het is zeer compatibel met Windows, iOS, Android, macOS, Linux en browsers, waaronder Opera.

Niet alleen dat, ExpressVPN volgt een transparant privacybeleid dat perfect is voor Opera-gebruikers. De robuustheid van versleutelingsprotocollen die door ExpressVPN worden gebruikt, is een ander prominent kenmerk van deze service. ExpressVPN biedt ook geweldige functies zoals HTML5-blokkering, DNS- en IPv6-lekbeschermingen HTTPS Everywhere.

Als we het hebben over beveiliging, kunnen krachtige functies zoals Kill Switch, Split tunneling en Zero-knowledge DNS uw Opera-browser veel, veel veiliger maken. Nog indrukwekkender is dat, aangezien ExpressVPN is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden, het bedrijf vrij is van verplichte wetten voor het bewaren van gegevens.

Het is beschikbaar voor $6.67/mo - Save up to 49% with exclusive 1-year plans + 3 months free en wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 30dagen, zodat u het zonder risico kunt proberen.

Lees onze exclusieve ExpressVPN review voor meer informatie.

Download ExpressVPN voor Opera 30 Days Money Back Guarantee

2. Surfshark – Budgetvriendelijke VPN voor Opera

surfshark-VPN-voor-Opera

 • Speciale Opera-extensie: Nee
 • 3200+ servers in 100 landen
 • Oneindige gelijktijdige verbindingen
 • AES-256-bit versleuteling van militaire kwaliteit
 • 75,12 Mbps snelheid op een 100 Mbps verbinding
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • Deblokkeert Netflix, Hulu, BBC iPlayer, Amazon Prime Video, HBO Max, Disney + en meer
 • Werkt ook met macOS, iOS, Android, Windows, Linux, routers, browsers en meer

Surfshark is de meest budgetvriendelijke VPN-markt, met alle premiumfuncties voor Opera-gebruikers. Surfshark biedt soepele apps met toegang tot meer dan 3200 + servers in 100 landen.

Surfshark doet geweldig werk bij het deblokkeren van geo-beperkte sites, waaronder Netflix US, Amazon Prime, BBC iPlayer, Hotstar, Hulu, Channel4, enz. Het werkt met bijna alle grote streamingplatforms van over de hele wereld.

Als we het over beveiliging hebben, biedt Surfshark 256-bits codering en verschillende veilige tunnelingprotocollen om je veilig te houden. Er is een optie genaamd CleanWeb, die advertenties, trackers en zelfs malware blokkeert. U krijgt ook Multi-Hop-servers voor extra beveiliging. Deze servers maken dubbele versleuteling mogelijk en geven uw online verkeer door via 2 servers.

Een van de meest aantrekkelijke functies is dat het onbeperkte apparaatverbinding mogelijk maakt, zodat u meerdere apparaten met één account kunt beveiligen.

Bovendien beschikt Surfshark over een echt beleid zonder logboeken. Nog indrukwekkender is dat Surfshark is gevestigd op de Britse Maagdeneilanden – een plek zonder verplichte wetten voor het bewaren van gegevens.

Surfshark is beschikbaar voor $2.49/mo - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guarantee en wordt ook geleverd met een geld-terug-garantie van 30 dagen.

Lees onze exclusieve Surfshark review voor meer informatie.

Krijg Surfshark 30 Days Money Back Guarantee

3. NordVPN – Veilige VPN voor Opera

Nordvpn-Opera-VPN

 • Speciale Opera-extensie: Nee
 • 6000+ servers in 61 landen
 • 6 gelijktijdige verbindingen
 • AES-256-bit versleuteling van militaire kwaliteit
 • 82 Mbps snelheid op een 100 Mbps verbinding
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • Deblokkeert Netflix, Disney +, BBC iPlayer, Hulu, HBO Max, NBC, TF1, DStv en meer
 • Werkt ook met macOS, iOS, Android, Windows, Linux, routers, browsers en meer

NordVPN is de veiligste VPN voor Opera vanwege de eersteklas privacyfuncties om te beschermen tegen online bedreigingen.

Over privacyfuncties gesproken, NordVPN biedt speciale IP-adressen, dubbele VPN-technologie, AES-256-codering en meerdere protocolondersteuning voor ultieme online bescherming. Bovendien krijgt u WebRTC-bescherming en CyberSec. Deze functies, samen met de 256-bits codering, zijn behoorlijk cool en helpen u te beschermen tegen malware en informatielekken tijdens het online browsen.

Bovendien biedt NordVPN 6000 + servers in 61 landen die perfect zijn voor toegang tot verboden of beperkte websites in bijna elke repressieve regio van de wereld. Dus als je in een land als China woont met strikte censuur, is NordVPN perfect voor jou.

NordVPN biedt compatibiliteit met alle belangrijke besturingssystemen en browsers, waaronder Opera. Er zijn speciale apps beschikbaar voor iOS, Android, Linux, Windows, macOS en meer. U kunt 6 apparaten tegelijkertijd verbinden met één abonnement.

Er is 24/7 klantenondersteuning voor gebruikers voor het geval u hulp nodig heeft.

NordVPN is beschikbaar voor $3.99/mo - Save up to 63% with exclusive 2-year plan + 3 months free en wordt geleverd met 30 dagen geld-terug-garantie.

Lees onze exclusieve NordVPN review voor meer informatie.

Download NordVPN 30 Days Money Back Guarantee

4. CyberGhost – Gebruiksvriendelijke VPN voor Opera

Cyberghost-Opera-VPN

 • Speciale Opera-extensie: Nee
 • 11651+ servers in 100 landen
 • 7 gelijktijdige verbindingen
 • AES-256-bit versleuteling van militaire kwaliteit
 • 71,4 Mbps snelheid op een 100 Mbps verbinding
 • 45 dagen geld-terug-garantie
 • Deblokkeert Netflix, Disney +, Comedy Central, HBO, Showtime en meer.
 • Werkt ook met macOS, iOS, Android, Windows, Linux, routers, browsers en meer

CyberGhost is de meest gebruiksvriendelijke VPN voor Opera-gebruikers die de eenvoudige apps bezitten die gemakkelijk te navigeren zijn. Het biedt meer dan 11651 + servers in 100 landen. Met zoveel servers biedt CyberGhost stabiele connectiviteit en toegang tot geblokkeerde inhoud zoals Netflix US.

Dat is niet alles, CyberGhost heeft dedicated servers voor streaming, gaming, torrenting en beveiliging (NoSpy-servers). Dit betekent dat als je Netflix US wilt deblokkeren, in plaats van verbinding te maken met een gewone server in de VS, je in plaats daarvan verbinding kunt maken met een voor Netflix US geoptimaliseerde server.

De dedicated servers zijn geoptimaliseerd voor snelheid en prestaties. Bovendien kunt u met CyberGhost inhoud bladeren, downloaden of streamen zonder de bronnen van uw Opera-browser op te spoelen.

CyberGhost wordt geleverd met zelfstandige functies zoals anoniem browsen, WebRTC-lekbeveiliging, verborgen IP en blokkeer online trackingfunctie. U kunt ook een dedicated IP krijgen als u extra bescherming en anonimiteit wilt.

Gezien alle geweldige functies is CyberGhost misschien wel een van de beste VPN’s voor de Opera-browser. Het is beschikbaar voor $2.03/mo - Save up to 84% with exclusive 2-year plans + 4 months free en wordt geleverd met een geld-terug-garantie van 45 dagen.

Lees onze exclusieve CyberGhost-recensie voor meer informatie.

Download CyberGhost 45 Days Money Back Guarantee

5. Privé internettoegang – Betrouwbare VPN voor Opera

pia-vpn-opera

 • Speciale Opera-extensie: Nee
 • 35000+ servers in 84 landen
 • 10 gelijktijdige verbindingen
 • AES-256-bit versleuteling van militaire kwaliteit
 • 64 Mbps snelheid bij een 100 Mbps verbinding
 • 30 dagen geld-terug-garantie
 • Deblokkeer Netflix, Disney +, HBO, Showtime, Voot, Hotstar en meer.
 • Werkt ook met macOS, iOS, Android, Windows, Linux, routers, browsers en meer

PIA is een van de meest betrouwbare VPN’s in de branche die u kunt gebruiken met Opera. Het biedt geweldige functies en privacy, ondanks dat het slechts $2.11/mo . Over geweldige functies gesproken, PIA biedt een enorm servernetwerk.

Private Internet Access heeft meer dan 35000 + servers in 84 landen,wat perfect is voor het deblokkeren van de meeste geblokkeerde websites en services.

PIA werkt met Netflix, Hulu, BBC iPlayer, HBO Max, Crunchyrollen andere populaire sites met beperkte geografische beperkingen. Het ondersteunt ook 10 multi-logins, zodat u op meerdere apparaten tegelijk kunt streamen en het kunt gebruiken met uw Opera-browser.

Als we het over beveiliging hebben, biedt PIA een kill switch, split tunneling, 256-bit militaire encryptie en DNS-lekbeveiliging. Het zorgt ervoor dat uw IP, DNS en WebRTC anoniem zijn tijdens het online browsen.

Last but not least biedt PIA compatibiliteit met alle belangrijke besturingssystemen. U kunt het koppelen met uw Opera-browser op uw smartphone of zelfs desktops voor ultieme beveiliging. Er is ook een geld-terug-garantie van 30 dagen, zodat u het zonder risico kunt proberen.

Lees onze exclusieve Private Internet Access-recensie voor meer informatie.

Pia krijgen 30 Days Money Back Guarantee

Testmethodologie: hoe de beste VPN voor Opera Browser te kiezen

Als u de perfecte VPN wilt kiezen om met de Opera-browser te werken, moet u rekening houden met een aantal factoren. Deze omvatten versleutelingsmethoden, privacybeleid en het aantal servers dat door de VPN wordt aangeboden.

 • Registratiebeleid: Lees altijd het privacybeleid van de VPN die u wilt krijgen voordat u deze installeert.
 • Servers: Een groot netwerk van servers leidt tot de algehele prestaties van de VPN.
 • Deblokkeervermogen: Zorg ervoor dat de VPN die u kiest u kan helpen toegang te krijgen tot geografisch beperkte streamingdiensten zoals Netflix, Hulu, Amazon Prime Video en BBC iPlayer over de hele wereld.
 • Beveiligingsfuncties: VPN’s met meer beveiligingsfuncties kunnen je sterker beschermen tegen online bedreigingen zoals adware en online trackers.
 • Klantenondersteuning: Zorg ervoor dat de VPN die u kiest 24/7 betrouwbare klantenondersteuning biedt voor het geval u hulp nodig heeft.
 • Snelheid: De beste VPN voor Opera mag uw snelheden niet met meer dan 30% verlagen.

Waarom zou je een VPN gebruiken met Opera?

Een Chinees bedrijf dat bekend staat als Golden Brick Capital Private Equity is eigenaar van opera. China is een van die landen die bekend staat om het toestaan van zeer beperkte privacy en vrijheid aan gebruikers op internet. Daarnaast slaat Opera enkele gegevens op en registreert de activiteit van gebruikers.

Als zodanig kunnen Chinese autoriteiten uw gegevens onderscheppen die zijn opgeslagen in Opera. Om ervoor te zorgen dat uw gegevens worden beveiligd tegen overheid en bewakingsdiensten, moet u een VPN gebruiken. Het verkennen van internet zonder de bescherming van een VPN kan gevaarlijk zijn met zoveel online bedreigingen op de loer.

Gebruikers moeten proactief zijn en hun online privacy beschermen via een sterke VPN-service.

Beste gratis VPN’s voor Opera

Gratis producten zijn altijd in grote vraag bij klanten. In de wereld van VPN’s zijn er enkele gratis services die u kunt gebruiken met uw Opera-browser. U moet er echter rekening mee houden dat gratis VPN-providers geen ideale oplossing zijn als u maximale privacy, betrouwbaarheid en prestaties wilt.

Dit komt omdat gratis diensten inkomsten genereren om zichzelf te ondersteunen met andere middelen dan directe verkoop. Vaak registreren gratis VPN-providers gebruikersgegevens en verkopen ze uw informatie aan reclamebureaus. Daarom is het gebruik van gratis VPN’s altijd een riskante optie.

Niettemin, als je nog steeds gratis VPN’s wilt gebruiken, zijn hier een paar van de beste gratis VPN voor opera mini die het waard is om te gebruiken.

1. Windschrijver

Windscribe is in veel opzichten de beste VPN voor Opera-browser die gratis beschikbaar is voor de gebruikers. Dit privacymerk biedt een gratis P2P-functie om torrenting en 10 serverlocaties te ondersteunen. Daarom wordt Windscribe aanbevolen voor iedereen die op zoek is naar een gratis VPN.

2. Tunnelbear

TunneblBear biedt een uitstekende bescherming van uw browsegeschiedenis en activiteit op openbare wi-fi. Het heeft een grote compatibiliteit met verschillende besturingssystemen en platforms. U hebt eenvoudig toegang tot geblokkeerde inhoud via TunnelBear met zijn 23 serverlocaties.

3. BeveiligingKISS

SecurityKISS is een sterke VPN-service die gratis beschikbaar is. Met SecurityKISS is toegang tot beperkte websites slechts een klik verwijderd. De serviceprovider biedt efficiënte klantenondersteuning die uw zorgen of vragen meteen aanpakt. U krijgt alleen toegang tot 8 servers.

4. ProtonVPN

ProtonVPN is een van de weinige gratis VPN-providers die onbeperkte bandbreedte leveren voor uw surfbehoeften op het web. Het is een in Zwitserland gevestigde provider en biedt superieure compatibiliteit op verschillende platforms met toegang tot 3 serverlocaties.

5. Hide.Me

Hide.Me is misschien wel de beste gratis VPN-add-on voor opera die je kunt gebruiken. Deze privacysoftware biedt een uitstekende bescherming van uw identiteit tijdens het surfen online. De gratis versie heeft echter een nadeel omdat deze slechts 4 serverlocaties biedt.

[Quick Guide] – Hoe een VPN te gebruiken met Opera Browser

Aangezien Opera niet langer wordt geleverd met een ingebouwde VPN, moet u een VPN-provider selecteren met de beste functies en compatibiliteit voor de Opera-browser. Hier zijn de stappen die u moet volgen om een VPN te installeren en te gebruiken.

 1. Bepaal en koopeen abonnement van een Opera-compatibele VPN-service.
 2. Installeer de gedownloade VPN-app op uw systeem.
 3. Voer uw inloggegevens in wanneer daarom wordt gevraagd.
 4. Start de VPN-service en kies een server om verbinding te maken met de gewenste locatie.
 5. Geniet anoniem van het surfen op webinhoud in de Opera-browser.

Opera VPN wordt afgesloten

opera-vpn-afsluiten-uit

Met een VPN kunnen gebruikers hun echte IP-adres verbergen en een vals IP-adres weergeven. Opera was een van de browsers die een ingebouwde VPN-functie aan zijn gebruikers aanbood. Het heeft echter onlangs besloten om zijn gratis ingebouwde VPN af te sluiten.

Als gevolg hiervan is Opera niet langer de browser die ingebouwde VPN tegen betaling aanbood om de beveiliging van gebruikers te verbeteren. Daarom moeten gebruikers nu een goede VPN zoeken voor de Opera-browser. Het heeft geen verklaringen gegeven over waarom het de beslissing heeft genomen om de ingebouwde VPN te verwijderen.

Speculaties onder experts suggereren echter dat het bedrijf deze beslissing heeft genomen als een promotiestrategie voor SurfEasy VPN. Deze VPN werd in 2015 overgenomen door Opera. Helaas is Opera zonder de ingebouwde VPN niet meer zo veilig als vroeger.

U moet daarom browsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox overwegen, die beide verschillende VPN-add-ons en extensies hebben. Je kunt meer lezen over de beste VPN voor Chrome om erachter te komen welke VPN-services compatibel zijn met Chrome.

Opera VPN werkt niet – Tips voor probleemoplossing

Als u zich in een situatie bevindt waarin uw VPN niet lijkt te werken, zijn hier een paar mogelijke oplossingen. Zelfs de beste VPN voor Opera-browser kan technische problemen tegenkomen.

Het meest voorkomende probleem in verband met een Opera VPN is een afwijzing van de verbinding. Wanneer dit gebeurt, moet u ervoor zorgen dat de routerings- en RAS-service in uw systeem is geactiveerd. U kunt dit controleren door naar de beheertools van de server te navigeren.

Als de routerings- en RAS-service al is ingeschakeld, hebt u mogelijk technische ondersteuning nodig om het probleem op te lossen. Neem altijd contact op met het klantenserviceteam van uw VPN-provider om uw problemen op te lossen.

Veelgestelde vragen – Beste VPN voor Opera

Hoewel ik alles heb behandeld, zijn hier een paar veelgestelde vragen over Opera VPN’s die u misschien nuttig vindt.

Een Opera VPN is een privacysoftware waarmee u veilig op het web kunt surfen via Opera door uw identiteit online te beschermen.

Een VPN werkt door uw verkeer door een beveiligd privénetwerk te verplaatsen. Bovendien beschermt het uw online activiteiten tegen de ogen van uw isp of overheidsinstanties. Daarom moet u ervoor zorgen dat u de beste VPN voor Opera-browser gebruikt voor maximale privacy.

Een VPN kan worden geactiveerd door een licentie te kopen voor het abonnement dat aan uw behoeften voldoet. Door uw inloggegevens in de software in te voeren en een bepaalde server te selecteren, kunt u uw privacy onmiddellijk beveiligen.

Inpakken!

VPN-diensten zijn uiterst cruciaal geworden om onszelf te beschermen tegen cyberdreigingen die op de loer liggen op internet. Nu Opera zijn ingebouwde VPN stopzet, is het niet meer zo veilig als vroeger.

Gelukkig, door te kiezen voor de beste VPN voor Opera, kun je nog steeds alles en nog wat streamen, browsen en downloaden met behulp van de goede oude Opera-browser. Onze topaanbeveling voor Opera-gebruikers is ExpressVPN omdat het gebruiksvriendelijke apps biedt met de beste prestaties.

Als je opschiet, kun je gebruik maken van expressVPN’s beperkte tijd “12 maanden + 3 maanden gratis” aanbieding die wordt geleverd met een 30-dagen geld-terug-garantie, zodat je het met vertrouwen kunt proberen.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *