Beste VPN voor Nederland in 2024 – Snelle en Veilige Toegang Kopieren

Best-VPN-Services-2024

Nederland is ongetwijfeld een unieke en prachtige plek, bekend om zijn veiligheid, fietstochten, tulpen en windmolens. Echter, net zoals er veiligheidszorgen zijn in bepaalde delen van de stad’s nachts, zijn er ook risico’s op cybercriminaliteit zelfs in de veiligste landen. Om dit te bestrijden, maak ik altijd gebruik van beste VPN voor Nederland.

VPNs spelen een cruciale rol in het beschermen van persoonlijke informatie, zoals bankgegevens en wachtwoorden, tegen criminelen. Ze voorkomen ook dat internetproviders en overheidsinstanties uw online activiteiten monitoren, waardoor er vrij en onbeperkt toegang is tot internet, net zoals een paspoort zorgt voor wereldwijd reizen.

Niet alle VPN’s zijn hetzelfde. Sommige VPN’s, zoals ExpressVPN Bied simpelweg een hogere kwaliteit van service en betere functies dan anderen. Door uitgebreid te testen, heb ik een lijst samengesteld van de beste Nederlandse VPN’s die geschikt zijn voor zowel bezoekers als inwoners van de Lage Landen. Maar eerst is het belangrijk om de belangrijkste functies te begrijpen waar je op moet letten bij een VPN voor Nederland.


Snel Overzicht – Beste VPN voor Nederland

Ik heb de top 6 VPN’s voor Nederland zorgvuldig uitgekozen, elk met sterke beveiliging, snelle lokale servers en indrukwekkende streaming mogelijkheden. Ze blinken uit met gebruiksvriendelijke interfaces, robuuste versleutelingsprotocollen en een sterke toewijding aan privacy, waardoor ze perfect zijn voor Nederlandse gebruikers.

Haal ExpressVPN - #1 VPN voor Nederland! 30 dagen geld-terug-garantie

Waar moet je op letten bij een VPN voor Nederland?

Bij het kiezen van de beste VPN in Nederland, geef prioriteit aan diensten die lokale servers aanbieden voor optimale snelheid, sterke encryptie voor veiligheid, geen-logbeleid voor privacy en de mogelijkheid om geografische beperkingen te omzeilen voor streaming. Hier zijn enkele essentiële functies die ik aanbeveel om naar te zoeken bij een VPN voor Nederland:

Kenmerk Beschrijving
Nederlandse servers De prestaties van uw VPN zijn nauw verbonden met uw nabijheid tot de server. Zonder nabijgelegen servers kunt u vertragingen verwachten.
Snelheden De snelheid van een VPN is afhankelijk van de geavanceerdheid van het servernetwerk, ondersteunde proxies en gebruikersbelasting. Zoek naar een VPN met een modern netwerk en geavanceerde protocollen.
Beveiliging Essentieel voor online anonimiteit. Kies een VPN met een strikt no-log beleid, 256-bit AES-encryptie, alleen RAM-servers en serververvaging.
Geavanceerde functies Naast beveiliging, overweeg ook optimalisaties voor streaming en serververduistering voor activiteiten zoals het kijken van Netflix in het buitenland.
Prijs Hoge kwaliteit VPN’s zijn betaalbaar, met langetermijnplannen vanaf slechts EUR 2.29/mo (US$ 2.49/mo) per maand voor een Nederlandse VPN.

Vergelijkingstabel: Beste VPN voor Nederland in 2024

Welke VPN werkt in Nederland? De volgende 6 beste Nederlandse VPN’s werken goed in het land. Mijn vergelijkingstabel geeft hun belangrijkste kenmerken, prijsstructuren en algehele prestaties weer. Hier is een zij-aan-zij vergelijkingstabel van de beste VPN voor Nederland getest in 2024:

VPN-providers beste-vpn-voor-nederland-expressvpn budgetvriendelijke Nederlandse VPN NordVPN - grootste servernetwerk VPN - Nederland IPVanish-snelste-Nederlandse-vpn CyberGhost - gebruiksvriendelijke VPN in Nederland pia-beveiligde-vpn-in-nederland
Rang 1. 2 3 4 5 6
Wereldwijde Servers 3000+ servers in 105 landen 3200+ servers in 100 landen 6000 servers in 61 landen 2200+ servers in  landen 11651+ servers in 100 landen 6500+ servers in 78+ landen
Servers in Nederland 3 serverlocaties in Nederland één serverlocatie in Nederland 200+ servers in Nederland 160+ servers in Nederland 428 servers in Nederland 900+ servers in Nederland
Gem. Snelheid 89.42 Mbps 81.32 Mbps 83.82 Mbps 75.47 Mbps 65.78 Mbps 81 Mbps
Multi-Logins 8 Onbeperkt 6 Onbeperkt 7 10
Torrenting mogelijkheid Ja Ja Ja Ja Ja Ja
Vijf ogen jurisdictie Nee Ja Nee Ja Nee Ja
Beoordelingen 9.8/10 9.6 / 10 9.1 / 10 8.9/10 8.5/10 8.2 / 10
Prijzen EUR 6.13/mo (US$ 6.67/mo) EUR 2.29/mo (US$ 2.49/mo) EUR 3.67/mo (US$ 3.99/mo) EUR 2.75/mo (US$ 2.99/mo) EUR 1.87/mo (US$ 2.03/mo) EUR 1.94/mo (US$ 2.11/mo)
Duur van Plannen 1 maand – 15 maanden 1 maand – 2 jaar 1 maand – 2 jaar 1 maand – 2 jaar 1 maand – 26 maanden 1 maand – 39 maanden

6 Beste VPN’s voor Nederland in 2024 [Diepgaande analyse]

Mijn gedetailleerde analyse van de beste VPN voor Nederland duikt in de privacybeleid van elke dienst, beveiligingsmaatregelen zoals versleuteling, serversnelheden, prijsplannen en unieke functies. Mijn doel is om u te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze over welke VPN het beste is voor uw behoeften. Hier presenteer ik een diepgaande analyse van de beste VPN voor Nederland.

1. ExpressVPN – De Beste VPN voor Nederland

 ExpressVPN-beste-vpn-voor-Nederland

ExpressVPN is de beste VPN voor Nederland dankzij zijn veelzijdigheid, sterk server netwerk, indrukwekkend streaming snelheden, en top-notch beveiliging kenmerken.

ExpressVPN heeft een uitgebreid wereldwijd netwerk van 3000+ servers inclusief 3 serverlocaties in Nederland; Amsterdam, Den Haag en Rotterdam. Dit uitgebreide netwerk zorgt voor betrouwbare en snelle verbindingen, waardoor het ideaal is voor zowel inwoners als internationale bezoekers die op zoek zijn naar een Nederlands IP-adres.

 ExpressVPN-Nederlandse-servers

ExpressVPN biedt snelle en efficiënte servers in Nederland aan.

Ik heb geprobeerd om NOS te deblokkeren met behulp van de Nederland-Amsterdam server van ExpressVPN, en de resultaten waren fenomenaal. Ik had een vergelijkbare geweldige ervaring met NPO, daarom beschouw ik het ook als de beste optie voor het deblokkeren van Nederlandse inhoud beste VPN voor toegang tot NPO.

 ExpressVPN-Nederland-deblokkeren

Het deblokkeren van NOS was een fluitje van een cent met behulp van de snelle servers van ExpressVPN.

Bovendien is het uitgebreide servernetwerk van ExpressVPN perfect voor het deblokkeren van internationale platforms zoals ITV in Nederland, en andere platforms zoals Amerikaanse Netflix, Hulu, HBO Max, Amazon Prime, BBC iPlayer, en Showtime in Nederland, bevestigend dat het superieure streaming mogelijkheden heeft.

Een van de opvallende kenmerken van ExpressVPN is het vermogen om razendsnelle streaming snelheden te bieden. Tijdens ExpressVPN snelheidstest in Nederland, de servers boden een snelle snelheid van 89.42 Mbps en een uploadsnelheid van 84.64 Mbps op een 100 Mbps basisverbinding.

 ExpressVPN-snelheidstest-op-100-Mbps-in-Nederland

ExpressVPN-servers leverden snelheden op die geschikt waren voor soepel streamen.

ExpressVPN werkt goed met iOS, Android, macOS, en Vensters en biedt 8 gelijktijdige verbindingen. Om de compatibiliteit te testen, heb ik het geïnstalleerd ExpressVPN op Roku in Nederland, en een paar andere apparaten zoals Apple TV en iPhone, en ik had geen enkel probleem. Mijn ervaring met het gebruik ervan op Firestick was zo goed dat ik het nu beschouw als de beste VPN voor Firestick in Nederland.

ExpressVPN is gevestigd in het hoofdkantoor in Britse Maagdeneilanden (BVI) een veilige jurisdictie zonder wetten voor gegevensbewaring, en biedt kwalitatief hoogwaardige beveiligingsfuncties zoals AES 256-bit encryptie, OpenVPN protocollen, verhulling, DNS/IP lekbescherming en de ExpressVPN kill switch in Nederland.

Zijn Geavanceerde Bescherming kenmerken zijn onder andere een Bedreigingsmanager, Ad-blocker en Ouderlijk Toezicht om uw online ervaring veiliger en handiger te maken. ExpressVPN is de beste no-logs VPN in Nederland, dankzij zijn strikte, gecontroleerde geen-logbeleid. Ik heb ExpressVPN uitgevoerd DNS/IP lekbescherming testen op ipleak.net en was blij om te zien dat het mijn gegevens met succes beschermde.

 ExpressVPN-IP-DNS-lektest-in-Nederland

ExpressVPN-servers zorgden ervoor dat mijn werkelijke IP-adres buiten het zicht bleef.

De dienst biedt ook 24/7 klantenservice via live chat, zodat u altijd toegang heeft tot hulp wanneer u het nodig heeft. Het biedt prijsplannen aan, ExpressVPN kosten in Nederland zijn concurrerend en worden ondersteund door zijn 30-dagen geld-terug-garantie. Als je de beste VPN in Nederland wilt uitproberen zonder verplichtingen, dan kun je dat doen via de ExpressVPN gratis proefperiode in Nederland.

Exclusieve Deal

Lezers van VPNRanks kunnen genieten van een speciale aanbieding van ExpressVPN! Pak de beste VPN Nederland bij EUR 6.13/mo (US$ 6.67/mo) - Save up to 49% with exclusive 1-year plans + 3 months free Alle plannen vallen onder een 30-dagen geld-terug-garantie.

Voor meer details en om de verschillende plannen te verkennen, bezoek ExpressVPN Beoordeling Nederland.

Pros

 • Snelheidsmonsterservers in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag
 • Deblokkeer populaire streamingplatforms
 • Strikte geen logboekenbeleid
 • Beste VPN Nederland om toegang te krijgen tot lokale kanalen
 • Klantenservice beschikbaar 24/7 via live chat

Cons

 • Prijsopties zijn duurder dan die van zijn concurrenten.

2. Surfshark – Voordelige VPN voor Nederland

 Surfshark-VPN-voor-Nederland

Surfshark is een Voordelige VPN voor Nederland, het bieden van een balans tussen betaalbaarheid en hoog kwaliteit dienst. Het is een uitstekende keuze voor gebruikers in Nederland die op zoek zijn naar een goedkope VPN in Nederland.

Het biedt meer dan 3200+ servers overal 100 landen, waaronder 1 serverlocatie in Nederland wat gebruikers een verscheidenheid aan opties biedt om een Nederlands IP-adres te verkrijgen of toegang te krijgen tot internationale inhoud.

surfshark-nederlandse-servers

Surfshark biedt snelle servers in Nederland.

Dit ontsnapt gemakkelijk aan toezicht in Nederland en geeft ook toegang tot geo-beperkte websites zoals BBC iPlayer, Vudu, ESPN, Kayo Sports, en Netflix met ExpressVPN in Nederland met gemak.

Mijn ervaring met Surfshark was vooral geweldig met  HBO Max en Videoland en daarom beschouw ik het tegelijkertijd als de beste VPN voor HBO Max in Nederland, en de beste VPN voor Videoland in Nederland.

Ik besloot om de mogelijkheden te testen om Nederlandse diensten te deblokkeren, en ik kon gemakkelijk lokale tv-zenders zoals NOS, AT5, NH, Omroep Flevoland, en KPN iTV buiten Nederland zingen Surfshark’s Nederland – Amsterdam server. Mijn streaming op KPN iTV met Surfshark was zo goed dat ik het nu noem als de Beste VPN voor KPN iTV Nederland.

 surfshark-ontgrendel-nederlandse-diensten

Surfshark bood budgetvriendelijke plannen voor het deblokkeren van Nederlandse websites.

Surfshark blinkt uit in het bieden van hoge-snelheidsverbindingen, wat essentieel is voor ononderbroken streaming, downloaden en torrenting. Bij het uitvoeren van Surfshark snelheidstest in Nederland, Ik behaalde een downloadsnelheid van 81.32 Mbps en een uploadsnelheid van 76.12 Mbps op een internetverbinding van 100 Mbps.

 surfshark-snelheidstest-in-Nederland

De servers van Surfshark konden geobeperkingen binnen enkele seconden omzeilen.

Surfshark is compatibel met alle belangrijke besturingssystemen, zoals Windows, macOS, iOS, Android, en Linux. De apps voor Android en iOS zijn bijzonder snel en gemakkelijk te gebruiken. De hoge prestaties op Apple-apparaten tegen een budgetvriendelijke prijs hebben het terecht de titel van “beste” opgeleverd beste VPN voor iPhone in Nederland.

Door gebruik te maken van de SmartDNS-functie, kon ik gebruiken maken van Surfshark op FireStick in Nederland samen met Roku, PlayStation, en meerdere andere apparaten gemakkelijk. Surfshark biedt ook aan onbeperkte gelijktijdige verbindingen en consistente snelheden, waardoor het gemakkelijk is om het te maken beste VPN voor meerdere apparaten in Nederland.

Surfshark biedt krachtige privacyfuncties zoals AES-256 versleuteling, CleanWeb, GeenGrenzen, en MultiHop bescherming van gevoelige gegevens in de Nederlandse cyberspace. Surfshark is gevestigd in het privacy respecterende Nederland en garandeert dat er geen logs van klantgegevens worden bijgehouden, waardoor de veiligheid en anonimiteit voor Nederlandse gebruikers wordt verbeterd. Bovendien heeft de IP- en DNS-lekbescherming mijn echte IP-adres betrouwbaar verborgen zonder lekken in tests.

 surfshark-dns-leak-test-1-in-Nederland

De servers van Surfshark hebben mijn IP- en DNS-informatie slim verborgen.

Surfshark’s prijsstelling is een van de meest aantrekkelijke aspecten, met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de geboden functies 30-dagen geld-terug-garantie Het is een uitstekende keuze voor gebruikers in Nederland. Degenen die deze beste Nederlandse VPN gratis willen uitproberen, kunnen kiezen voor de Surfshark gratis proefperiode in Nederland op hun mobiele apparaten om haar diensten te testen.

Exclusieve Deal

Lezers van VPNRanks kunnen genieten van een speciale aanbieding van Surfshark! Pak het nu op bij EUR 2.29/mo (US$ 2.49/mo) - Save up to 77% with exclusive 2-year plan + 30-day money-back guarantee. Alle plannen vallen onder een 30-dagen geld-terug-garantie.

Voor gedetailleerde informatie over de functies en prijzen van Surfshark, raadpleeg mijn Surfshark beoordeling in Nederland

Pros

 • Voordelige abonnementsplannen in Nederland
 • Werkt goed met Netflix Nederland, het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten.
 • Onbeperkte gelijktijdige verbindingen
 • Strikte geen-logbeleid

Cons

 • Het veranderen van servers kost tijd en gebeurt vaak.
Get Surshark - #2 VPN for Netherlands! 30-day money-back guarantee

3. NordVPN – Grootste servernetwerk VPN voor Nederland

 nordvpn-nederland

NordVPN heeft de grootste servernetwerk VPN in Nederland, wat een van de grootste is in de VPN-industrie. Dit maakt NordVPN een ideale keuze voor gebruikers in Nederland die waarde hechten aan een breed scala aan serveropties en sterke connectiviteit.

Dit netwerk bestaat uit 6000 servers over de hele lengte 61 landen, inclusief meer dan 200 In Nederland alleen al, garandeert niet alleen snelle en stabiele verbindingen, maar biedt ook tal van mogelijkheden om een Nederlands IP-adres te verkrijgen of toegang te krijgen tot internationale inhoud.

 nordvpn-netherlands-beveiligde-servers

NordVPN heeft een enorm servernetwerk in Nederland.

Tijdens mijn Surfshark streaming tests was ik in staat om gemakkelijk geografisch beperkte inhoud te deblokkeren op veel streamingdiensten, waaronder JioCinema in Nederland, naast andere streamingreuzen zoals Hulu, HBO Max, YouTube TV, en DStv in Nederland.

De mogelijkheid om consequent geografische beperkingen te omzeilen en soepel streamen op Disney Plus te bieden, maakt het een waardevolle VPN-service beste VPN voor Disney Plus in Nederland. Ik kon lokale bank-apps en Nederlandse tv-kanalen openen NPO Start, RTL en NOS met behulp van de Nord VPN Netherlands-server:

 nordvpn-ontgrendel-nederlandse-streamingdiensten

Door gebruik te maken van het enorme servernetwerk van NordVPN lukte het me om meerdere geo-beperkte diensten tegelijkertijd te deblokkeren.

NordVPN staat bekend om zijn indrukwekkende snelheden en biedt snelle en betrouwbare internetverbindingen met robuuste online beveiliging. Zijn uitgebreide servernetwerk, geoptimaliseerde infrastructuur en het eigen NordLynx-protocol zorgen voor consistent hoge prestaties. Toen ik mijn NordVPN snelheidstest in Nederland, was ik blij om te zien dat het een downloadsnelheid van 83.82 Mbps en een uploadsnelheid van 44.64 Mbps leverde op een 100 Mbps verbinding.

 NordVPN-snelheidstest-in-Nederland

Met deze snelheid kun je genieten van buffervrij streamen met de servers van NordVPN Nederland.

Een opvallende eigenschap is het vermogen om te hanteren 6 gelijktijdige verbindingen, het handhaven van consistente snelheden op alle apparaten.

NordVPN’s compatibiliteit strekt zich uit over verschillende besturingssystemen, waaronder Android, iOS, en macOS, zorgen voor een veelzijdige gebruikerservaring. Met de SmartDNS-functie kon ik eenvoudig instellen NordVPN op Roku in Nederland. Het was net zo gemakkelijk om het aan de praat te krijgen op PlayStation en Xbox. Bijzonder opmerkelijk is het gebruiksvriendelijke installatieproces op Chromebooks, waardoor NordVPN de beste VPN voor Chromebook in Nederland.

NordVPN is gevestigd in Panama een rechtsgebied waar ISP’s en VPN’s geen wettelijke verplichting hebben om uw informatie te bewaren, waardoor het een goede keuze is als u onzichtbaar wilt blijven voor Nederlandse wetshandhavingsinstanties. Dat gezegd hebbende, een snelle blik op de NordVPN geen-logbeleid in Nederland Uit onderzoek is gebleken dat de aanbieder geen gebruikersgegevens opslaat en daarom is het niet mogelijk om gegevens te delen met de autoriteiten.

Het is ook een van de meest veilige VPN-diensten voor Nederland, met eersteklas functies zoals 256-bit encryptie, verduistering, Uiens Over VPN, CyberSec, en Dubbele VPN. Mijn favoriete functie is de split tunneling kenmerk.

NordVPN split tunneling in Nederland gebruikers in staat stelt om selectief bepaalde diensten via de VPN te routeren terwijl andere direct toegang hebben tot het internet, waardoor gelijktijdig gebruik van Nederlandse bank-apps en Amerikaanse Netflix op hetzelfde apparaat mogelijk is.

Om het te evalueren IP en DNS-lekbescherming, Ik heb IP-lektests uitgevoerd en was blij om te zien dat het consequent een veilige verbinding behield zonder enige gegevenslekken. Deze betrouwbaarheid in het beschermen van online veiligheid plaatst NordVPN als de beste VPN met DNS-lekbescherming in Nederland.

 NordVPN-lektest-in-Nederland

NordVPN heeft met succes mijn IP & DNS leaks test doorstaan.

Je kunt NordVPN krijgen voor een zeer redelijke prijs, ondersteund door een 30-daagse geld-terug-garantie. Als je het goed wilt testen voordat je een verbintenis aangaat, kun je dit doen via de NordVPN gratis proefperiode in Nederland op uw mobiele apparaat.

Exclusieve Deal

Lezers van VPNRanks kunnen genieten van een speciale aanbieding van NordVPN! Pak het nu op bij EUR 3.67/mo (US$ 3.99/mo) - Save up to 63% with exclusive 2-year plan + 3 months free.

Meer informatie over NordVPN en de diensten die het aanbiedt in mijn NordVPN beoordeling Nederland

Pros

 • Meer dan 200 servers in Nederland
 • Sterke en betrouwbare beveiligings- en versleutelingsprotocollen
 • Verbind 6 apparaten tegelijkertijd
 • 24/7 klantenservice in Nederland

Cons

 • Biedt statische IP-adressen
 • Het opzetten van verbindingen met servers kan tijd kosten.
Haal NordVPN - #3 VPN voor Nederland 30-day money-back guarantee

4. IPVanish – Een van de snelste VPN’s voor Nederland.

 IpVanish-Nederland-VPN

IPVanish is een van de snelste VPN’s in Nederland. De indrukwekkende serversnelheid en betrouwbaarheid maken het een topaanbeveling voor gebruikers die snelheid en efficiëntie vooropstellen.

Met meer dan 2200+ servers in 75+ landen, waaronder 68 In Amsterdam garandeert dit uitgebreide netwerk gemakkelijke toegang tot snelle, stabiele verbindingen voor Nederlandse IP of internationale inhoud.

 ipvanish-netherlands-68-servers

IPVanish biedt snelle servers in Nederland.

Dit is goed voor zowel inwoners van Nederland als expats, die gebruik kunnen maken van IPVanish’s Nederlandse VPN-servers om toegang te krijgen tot geo-beperkte websites terug thuis, zoals online bankdiensten, nieuws en meer.

Met behulp van de Nederlandse VPN-servers van IPVanish kon ik moeiteloos streaming sites en kanalen deblokkeren, zoals NOS, RTL, NRC, en Broadcasting Company Flevoland. Een groot deel van mijn streamingtests richtte zich op het deblokkeren en streamen van Omroep Flevoland met behulp van de Nederlandse VPN-server van IPVanish:

 ipvanish-ontgrendel-nederlandse-streamingdiensten

Ik heb met succes verschillende lokale en internationale kanalen gedeblokkeerd met behulp van IPVanish-servers.

Gebruikers kunnen ook veel voordeel halen uit de internationale servers van IPVanish om verschillende streamingdiensten te deblokkeren. Ik was in staat om te deblokkeren Netflix met IPVanish in Nederland evenals vele andere diensten zoals HBO Max, BBC iPlayer, en NBC in Nederland. Mijn uitzonderlijke ervaring met het gebruik van Hulu in Nederland met IPVanish heeft zijn positie als de beste VPN voor Hulu naar mijn mening bevestigd.

Zoals eerder vermeld is snelheid de belangrijkste eigenschap van IPVanish, die geoptimaliseerd is voor streaming. Het biedt snelle en ononderbroken toegang tot verschillende streamingplatforms met geo-restricties. Tijdens mijn IPVanish snelheidstest in Nederland, behaalde ik een downloadsnelheid van 86.75 Mbps en een uploadsnelheid van 73.67 Mbps, zonder problemen met bufferen. Dit bewijst dat IPVanish een van de snelste VPN’s in Nederland is.

 ipvanish-snelheidstest-in-Nederland

Tijdens de snelheidstests van IPVanish in Nederland is geen significante snelheidsdaling geconstateerd.

Mijn ervaring met het installeren van IPVanish op Kodi in Nederland verliep soepel en probleemloos. Ik had vergelijkbare goede ervaringen met het installeren op de FireStick en Roku ook. IPVanish integreert naadloos met een breed scala aan platforms en besturingssystemen, waaronder iOS, Mac, Android, en in het bijzonder Windows.

De uitzonderlijke prestaties en gebruiksvriendelijke interface op Windows-platforms sprongen er vooral uit, waardoor het de onderscheiding kreeg van het zijn van de beste VPN voor Windows in Nederland. Bovendien staat IPVanish toe dat onbeperkte gelijktijdige apparaatverbindingen, indrukwekkende snelheden behouden op alle verbonden apparaten.

IPVanish-servers zorgden ervoor dat ik geen vertraging of ISP-beperkingen tegenkwam tijdens het streamen, browsen en torrenten. Is torrenting legaal in Nederland? Ja, dat is het, maar het bevindt zich op de rand van de wet. Nederlandse torrentwetten staan sommige vormen van torrenting toe, maar andere niet. Daarom is het veiliger om IPVanish te gebruiken, de beste VPN voor torrenting in Nederland, om overheidscontrole te vermijden.

IPVanish valt ook op door zijn geavanceerde functies zoals Split tunneling. Deze functie stelt gebruikers in staat om te beslissen welke gegevens via een VPN moeten worden gerouteerd en welke niet. De uitstekende prestaties van de split tunneling functie hebben van IPVanish een van de beste VPN-diensten gemaakt beste VPN met gesplitste tunneling in Nederland voor mij.

IPVanish, gevestigd in de 5 Ogen Alliantie land van de Verenigde Staten, houdt zich aan een strikte geen-logboekenbeleid en is open over zijn logboekpraktijken. Met 256-bit encryptie en een dodemansknop Het dient als een belangrijk privacy-instrument in Nederland, waarbij groeiende zorgen over surveillance worden aangepakt. Ik heb IPVanish getest IP en DNS-lekbescherming voor mogelijke lekken en het is met succes geslaagd voor mijn tests.

ipvanish-slaagde-voor-de-DNS-en-IP-lektest

IP Vanish verborg mijn IP- of DNS-informatie.

IPVanish biedt concurrerende prijzen, wat het behoorlijk betaalbaar maakt, en wordt ondersteund door een 30-dagen geld-terug-garantie. Echter, als je deze service wilt uitproberen zonder verplichtingen, kun je het ook proberen IPVanish gratis proefperiode in Nederland een poging.

Exclusieve Deal

Lezers van VPNRanks kunnen genieten van een speciale aanbieding van IPVanish! Pak het nu op bij EUR 2.75/mo (US$ 2.99/mo) - Get 3 Months Extra + Save 77% on 2-year plan Alle plannen vallen onder een 30-dagen geld-terug-garantie.

Ontdek meer over IPVanish en de diensten die het aanbiedt door een bezoek te brengen aan IPVanish beoordeling in Nederland.

Pros

 • Snelle en consistente snelheden via 68 servers in Amsterdam.
 • Kan Nederlandse televisie vanuit het buitenland deblokkeren
 • Tot 10 gadgets kunnen tegelijkertijd worden aangesloten.
 • Deze beste Nederlandse VPN heeft een strikt geen-logbeleid.

Cons

 • Slechte app-interface
Haal IPVanish - #4 VPN voor Nederland! 31-day money-back guarantee

5. CyberGhost Gebruiksvriendelijke VPN voor Nederland

 gebruiksvriendelijke-VPN-voor-Nederland

CyberGhost is de meest gebruiksvriendelijke Nederlandse VPN Het is gericht op zowel beginnende als ervaren gebruikers met zijn intuïtieve interface en krachtige functionaliteit. De focus op gebruiksgemak, gecombineerd met sterke prestaties, maakt het een ideale keuze voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudige maar krachtige VPN-oplossing.

CyberGhost’s uitgebreide servernetwerk is een groot voordeel, met meer dan 11651+ servers in 100 landen, 327 waarvan er zijn in Nederland. Deze brede selectie van servers zorgt ervoor dat gebruikers gemakkelijk verbinding kunnen maken met een lokale of internationale server, wat flexibiliteit en betrouwbaarheid biedt voor verschillende online behoeften.

 cyberghost-nl-servers-CyberGhost-Nederlandse-servers

De servers van CyberGhost hebben ons geholpen bij het deblokkeren van een aantal websites met geobeperkingen.

Met zoveel servers in Nederland, was ik in staat om CyberGhost gemakkelijk te deblokkeren met Netflix met CyberGhost in Nederland. Naast dit heb ik de service ook getest op andere platforms en gedeblokkeerd Vudu in Nederland, ook Amazon Prime, Hulu, en ATRESPlayer in Nederland.

Dankzij zijn uitstekende prestaties in het deblokkeren van Discovery Plus, beschouw ik het als de beste optie beste VPN voor Discovery Plus in Nederland. Naast internationale diensten, heb ik ook veel Nederlandse diensten en kanalen gedeblokkeerd, waaronder NOS, Volkskrant, Geenstijl, NRC, en Broadcasting Company Flevoland gebruikmakend van CyberGhost’s Nederlandse server:

 CyberGhost-deblokkeer-Nederlandse-diensten

CyberGhost servers hielpen ons met gemak Nederlandse kanalen te deblokkeren.

CyberGhost biedt servers die geoptimaliseerd zijn voor streaming, gaming en torrenting, waardoor je een server kunt kiezen die is afgestemd op jouw specifieke eisen. Ik besloot om een onderzoek uit te voeren CyberGhost snelheidstest in Nederland en was tevreden met de resultaten, waarbij een downloadsnelheid van werd behaald 75.47 Mbps en een uploadsnelheid van 69.34 Mbps.

 cyberghost-snelheidstest-in-Nederland

CyberGhost bood uitstekende snelheden voor streaming en browsen via de meeste websites.

CyberGhost biedt apps aan voor verschillende besturingssystemen, waaronder Windows, Mac, iOS, Android, en Linux en ondersteunt 7 gelijktijdige verbindingen. De compatibiliteit ervan wordt verder versterkt door de SmartDNS-functie, waarmee gebruikers kunnen installeren Cyberghost op FireStick in Nederland, evenals een verscheidenheid aan andere apparaten zoals Roku en Kodi Tijdens mijn tests verdiende het de titel van uitzonderlijke prestaties op Android-apparaten beste VPN voor Android in Nederland.

Vanuit een privacy-oogpunt is CyberGhost een sterke VPN, omdat het gevestigd is in Roemenië. Het land heeft aanzienlijke online vrijheid en neemt een sterke houding aan tegen ongerechtvaardigde surveillance en dataretentie. Daarom denk ik dat het een goede optie is voor privacyzoekende individuen. Andere opmerkelijke beveiligingsfuncties zijn onder andere 256-bit encryptie, 4096-bit RSA-sleutel, SHA256 authenticatie, en IP/DNS lekbescherming.

 cyberghost-dns-ip-leak-test

CyberGhost-servers verborgen mijn werkelijke IP-adres effectief.

CyberGhost biedt uitgebreide klantenondersteuning, waaronder 24/7 live chat ondersteuning voor snelle hulp bij eventuele problemen of vragen. Daarnaast bieden ze een uitgebreide kennisbank met artikelen en handleidingen Om gebruikers te helpen bij het oplossen van veelvoorkomende problemen.

Het is beschikbaar tegen zeer redelijke prijzen, waarbij de meeste plannen worden ondersteund door een royale 45-dagen geld-terug-garantie. Als je het eerst gratis wilt uitproberen voordat je je vastlegt, kun je er gebruik van maken CyberGhost gratis proefperiode in Nederland.

Exclusieve Deal

Lezers van VPNRanks kunnen genieten van een speciale aanbieding van CyberGhost! Pak het nu op bij EUR 1.87/mo (US$ 2.03/mo) - Save up to 84% with exclusive 2-year plans + 4 months free Alle plannen vallen onder een 45-dagen geld-terug-garantie.

Lees alstublieft mijn CyberGhost beoordeling in Nederland voor meer details.

Pros

 • Meer dan 300+ servers in Amsterdam, Nederland
 • Handige en aanpasbare apps
 • Staat 7 gelijktijdige verbindingen toe
 • Een betrouwbare Nederlandse VPN
 • Robuuste beveiliging en sterke versleuteling

Cons

 • Betalingsmogelijkheden zijn beperkt.

6. Private Internet Access – Betrouwbare VPN voor torrenting in Nederland

 PIA-VPN-voor Nederland

Private Internet Access is een betrouwbare VPN voor torrenting in Nederland, dankzij zijn sterke toewijding aan privacy en robuuste netwerkcapaciteiten. Het valt op door zijn uitstekende balans van snelheid, beveiliging, en torrent vriendelijk kenmerken, waardoor het een topkeuze is voor gebruikers in Nederland die zich bezighouden met P2P-bestandsdeling.

PIA biedt een servernetwerk van 35000+ servers in 84 landen inclusief 1 server in Nederland. Aangezien de meeste servers geoptimaliseerd zijn voor P2P, gebruikmakend van PIA voor torrenting in Nederland is een veilige optie.

pia-nederland-vpn-server-in-Nederland

PIA bood P2P geoptimaliseerde servers die hielpen bij soepel torrenting.

De provider levert snelle snelheden en heeft een sterke mogelijkheid om toegang te krijgen tot geo-beperkte diensten overal ter wereld. In feite heb ik met zijn Nederlandse VPN-servers websites van Nederlandse bankdiensten en lokale tv-kanalen vanuit het buitenland gedeblokkeerd en bezocht. Het meest opvallende voorbeeld uit mijn test was toen ik deblokkeerde Broadcasting Company Flevoland Gebruikmakend van de Netherland VPN-server van PIA:

pia-ontgrendel-nederlandse-

De servers van PIA hielpen ons met torrents en zelfs het streamen van livestreams.

Op dezelfde manier slaagde ik er ook in om buitenlandse streamingplatforms en torrentsites in Nederland te deblokkeren. Ik gebruikte Netflix met PIA in Nederland en was ook in staat om zijn servers te gebruiken om BBC iPlayer, Fox Sports, en Stan in Nederland. Vooral de uitstekende streamingsnelheden en algemene kwaliteit op Fox Sports hebben mij doen concluderen dat PIA de beste VPN voor Fox Sports in Nederland is.

PIA is geoptimaliseerd voor zowel streaming als torrenting en biedt hoge snelheidsverbindingen die essentieel zijn voor een soepele online ervaring. Op mijn PIA snelheidstest in Nederland, Ik behaalde een downloadsnelheid van 65.78 Mbps en een uploadsnelheid van 57.16 Mbps op een 100 Mbps verbinding.

 pia-snelheidstest-in-Nederland

De PIA VPN servers in Nederland boden voldoende snelheden voor streaming en browsen.

Op het gebied van apparaatcompatibiliteit werkt PIA goed samen met macOS, Android, iOS, Windows en andere besturingssystemen. Bij het installeren PIA op FireStick in Nederland, Ik ben geen problemen tegengekomen. Vanwege de uitstekende prestaties tijdens mijn tests op Roku, ben ik ervan overtuigd dat PIA de beste keuze is beste VPN voor Roku in Nederland.

Hoewel PIA gevestigd is in Verenigde Staten (een lid van de Fourteen Eyes Alliance), de provider heeft een strikt beleid geen logbeleid dat voorkomt dat het gebruikersinformatie opslaat. Deze specifieke functie naar mijn mening, in combinatie met zijn snelle snelheden en P2P-optimalisatie maakt PIA VPN een van de beste VPN voor torrenting in Nederland.

Veiligheid is een belangrijke focus voor PIA, met als kenmerk AES-256 versleuteling DNS-beveiliging, IP-lekbescherming, IPv6-bescherming een streng nee logs beleid, en een doden schakelaar. Deze beveiligingsmaatregelen zijn cruciaal voor het beschermen van de online activiteiten van gebruikers, vooral bij het downloaden via torrents, om ervoor te zorgen dat hun gegevens veilig blijven en hun identiteit anoniem blijft.

Om te testen op lekken, gebruikte ik ipleak.net en ik vond PIA vrij van lekken. Dankzij de uitstekende DNS-beveiliging en IPv6-blokkering is het volgens mij de beste VPN voor IPV6 in Nederland.

 PIA-dns-ip-leak-test

De servers van PIA hebben mijn IP- of DNS-informatie niet gelekt.

PIA biedt veel waarde met zijn betaalbare prijzen structuur tien gelijktijdige verbindingen, en een 30-dagen geld-terug-garantie. Het is een uitstekende VPN voor betere privacy en internettoegang in Nederland. Hoewel het geen volledig uitgeruste VPN biedt, biedt het wel een goede oplossing voor privacy en internettoegang in Nederland PIA gratis proefperiode in Nederland Door middel van een slimme hack kan de maand lange geld-terug-garantie worden gebruikt om de service gratis uit te proberen.

Exclusieve Deal

Lezers van VPNRanks kunnen genieten van een speciale aanbieding van PIA! Pak het nu op bij €2,11 per maand met een geld-terug-garantie van 30 dagen!

Voor meer informatie over Private Internet Access, raadpleeg alstublieft mijn PIA VPN-beoordeling in Nederland.

Pros

 • Breed servernetwerk in Nederland
 • Verbind tot 10 apparaten naar keuze.
 • Vertraagt de bandbreedte niet

Cons

 • Problemen met grote streamingwebsites
 • Onveilige jurisdictie
Haal PIA - #6 VPN voor Nederland 30-day money-back guarantee

Hoe kies je de beste VPN voor Nederland in 2024?

Ik raad mijn lezer aan om altijd rekening te houden met de volgende factoren bij het kiezen van de beste VPN voor Nederland in 2024:

 • Geen-Logboeken Beleid: Kies een VPN met een betrouwbaar beleid zonder logs, zodat het uw online activiteiten niet bijhoudt of opslaat. Het kiezen van de beste VPN voor Nederland voorkomt eventuele gegevensverzameling door autoriteiten.
 • Robuuste Versleuteling: Zorg ervoor dat de VPN sterke encryptie gebruikt in zijn tunnelprotocollen om uw gegevens te beschermen tegen onderschepping. Kies alleen voor VPN’s met bewezen encryptiestandaarden.
 • Geavanceerde Functies: Zoek naar een Nederlandse VPN die geavanceerde privacy- en beveiligingsfuncties biedt, zoals DNS-lekbescherming, een kill switch, obfuscatie, gesplitste tunneling, poortdoorsturing en een SOCKS5-proxy om de bruikbaarheid en veelzijdigheid te verbeteren. Met de beste DNS-server Nederland kun je ook toegang tot wereldwijde content garanderen.
 • Snel wereldwijd servernetwerk: Kies voor een VPN met een breed en snel servernetwerk, inclusief meerdere servers op belangrijke locaties om congestie te vermijden en wereldwijde toegang tot inhoud te garanderen.
 • Apparaat Compatibiliteit: Kies een VPN die compatibel is met verschillende apparaten en besturingssystemen, waaronder Windows, MacOS, Android, iOS, Amazon Fire TV, Linux en Wi-Fi routers, en bij voorkeur een die ook browserextensies aanbiedt.
 • Geld-Terug-Garantie: Selecteer een toonaangevende VPN-aanbieder met een geld-terug-garantie, zodat u hun service risicovrij kunt testen en klanttevredenheid kunt garanderen.

Waarom heb je een VPN nodig voor Nederland?

Je hebt een VPN nodig voor Nederland om persoonlijke en klantgegevens te beschermen voor zowel individuen als bedrijven. Expats gebruiken vaak een Nederlandse VPN-service om toegang te krijgen tot entertainment, nieuws en sportuitzendingen uit hun thuisland die niet beschikbaar zijn in Nederland of alleen beschikbaar zijn in het Nederlands.

Hier zijn enkele redenen waarom VPN’s nodig zijn in Nederland:

 1. Nederlandse Online Privacywetten: Ondanks de sterke internetvrijheid en privacywetgeving van Nederland, staat het lidmaatschap van de 14-Eyes alliantie, samen met landen als de VS en Canada, inlichtingendiensten toe om legaal toezicht te houden op online activiteiten. Het is dus verstandig om de beste VPN Nederland te gebruiken om overheidsbemoeienis te voorkomen, je IP te maskeren en verkeer te versleutelen. VPN-gebruik is legaal en wordt ten zeerste aangeraden in Nederland, vooral met de fluctuerende gegevensbewaringswetten in de EU.
 2. Het deblokkeren van geo-geblokkeerde inhoud: Met behulp van een geschikte VPN kun je eenvoudig populaire Nederlandse programma’s zoals Mocro Maffia deblokkeren en bekijken van buiten Nederland door verbinding te maken met een Nederlandse server. Op dezelfde manier kun je, om toegang te krijgen tot de uitgebreide Amerikaanse Netflix-bibliotheek, gewoon een aanbevolen VPN uit de bovenstaande lijst gebruiken om van het volledige inhoudsaanbod te genieten.
 3. Verbeter de game-ervaring: Door gebruik te maken van de beste VPN voor Nederland voor gaming, kun je je game-ervaring verbeteren door tegenstanders in andere regio’s te verkennen. Je kunt je regio veranderen door over te schakelen naar een Amerikaans IP-adres en het op te nemen tegen een krachtigere tegenstander die je misschien nog niet eerder hebt bevochten. En niet alleen dat, met een VPN kun je ervoor zorgen dat je lage pings en bijna geen lag krijgt, voor een soepelere gameplay.
 4. Omzeil blokkades van torrentsites: Er kunnen torrentbestanden geblokkeerd zijn in Nederland. Door de beste VPN voor Nederland te gebruiken, kan je je IP-adres verbergen en toch deze bestanden downloaden zonder beperkingen. Houd er wel rekening mee om illegale downloads te vermijden, want je kunt problemen krijgen met de Nederlandse autoriteiten, aangezien zij hun piraterijwetten serieus nemen.
 5. Vermijd inbreuken op de privacy: Aangezien openbare hotspots een slechte beveiliging hebben, maakt het gebrek aan juridische bescherming het nog gevaarlijker om toegang te krijgen tot internet in Nederland. Uw activiteiten op internet kunnen worden gevolgd. Een VPN kan je veiliger maken door encryptie toe te voegen aan je informatie, waardoor het onleesbaar wordt voor iedereen die je apparaat/systeem wil hacken.

Hoe kan ik een Nederlandse VPN krijgen? [Snelle stappen]

Je kunt een Nederlandse VPN krijgen door de volgende eenvoudige stappen te volgen:

 1. Registreren voor ExpressVPN en profiteer van de risicovrije 30-dagen geld-terug-garantie.
 2. Installeer de Proton VPN-app Op uw apparaat, compatibel met alle belangrijke platforms zoals macOS, Windows, iOS, Android, Linux, Chromebook en anderen.
 3. Kies een Nederlandse server om te verkrijgen Nederlands IP-adres voor eenvoudig, privé en veilig internet surfen.

Dat is het! Je hebt volledige toegang tot elke website in Nederland of in het buitenland dankzij de beste VPN voor Nederland.

Get ExpressVPN - #1 VPN for Netherlands 30-day money-back guarantee

Andere veelbelovende VPN’s voor Nederland die het niet hebben gehaald

Mijn team en ik hebben deze VPN’s geëvalueerd en hoewel ze naar tevredenheid werkten, schoten ze tekort op het gebied van bandbreedte en enkele essentiële beveiligingsfuncties die belangrijk zijn voor Nederlandse gebruikers, in tegenstelling tot mijn eerder genoemde topaanbevelingen.

 1. Atlas VPN: Atlas VPN is een betrouwbare VPN die een gratis server in Nederland aanbiedt. Echter, net als de meeste andere gratis aanbieders, is het gebonden aan beperkingen op bandbreedte en server beschikbaarheid.
 2. PrivateVPN: Private VPN heeft zichzelf een naam gemaakt als een recent maar capabele provider, echter, het staat bekend om relatief trage snelheden te hebben.
 3. PureVPN: PureVPN is een zeer capabele VPN die bekend staat om het bieden van een hoge kwaliteit van service. Echter, de servers in Nederland staan ​​bekend om het beïnvloed worden door hoge verkeersdrukte, wat de snelheid kan verminderen.

Kan ik een gratis VPN gebruiken voor Nederland?

Ja, je kunt een gratis VPN voor Nederland gebruiken, maar wees voorzichtig. Volledig gratis VPN’s kunnen je privacy in gevaar brengen door je gegevens te verzamelen en te verkopen of kunnen schadelijke apps zijn. Ze bieden vaak verouderde functies die je verbinding vertragen.

Als het budget een probleem is, overweeg dan freemium VPN’s als een veiliger alternatief. Hoewel ze minder functies bieden dan premium diensten, zijn freemium VPN’s zoals Atlas VPN, Windscribe en Proton VPN veilig en garanderen ze je online veiligheid en privacy.


Veelgestelde vragen – Beste VPN voor Nederland

Ja, het is de moeite waard om een VPN te gebruiken in Nederland, of je nu op bezoek bent of er permanent woont. Een VPN zoals ExpressVPN verbetert uw online beveiliging en maakt toegang mogelijk tot websites die mogelijk niet beschikbaar zijn in Nederland.

Ja, VPN’s zijn legaal in Nederland, zonder beperkingen op hun gebruik, dankzij de sterke privacywetten van het land die het gebruik ervan juist aanmoedigen om online privacy te beschermen.

ExpressVPN, Surfshark, en NordVPN Biedt Nederlandse VPN-servers aan die je kunt gebruiken om lokaal Nederlands content te benaderen van buiten Nederland. Al deze VPN’s bieden minstens één Nederlandse server aan, dus je bent in goede handen bij hen.

Ja, het downloaden van torrents voor persoonlijk gebruik, zoals films en muziek, is legaal in Nederland, hoewel dit niet geldt voor software.

De tekst is een vertaling van de oorspronkelijke tekst. Top Nederlandse VPN voor iOS is ExpressVPN met next-gen 10-Gbps servers en servers in 105 landen. U kunt handmatig een server in Nederland selecteren of de Smart Location van ExpressVPN gebruiken om automatisch de beste server voor u te vinden. Het is compatibel met iOS 12, 13 en 14. Niet alleen dat, het heeft betrouwbare servers en is een all-round VPN als het gaat om het deblokkeren van geo-beperkte sites.

Ja, ExpressVPN werkt in Nederland en stelt gebruikers in staat om verbinding te maken met serverlocaties in 105 landen vanuit Nederland of elke andere locatie wereldwijd. Gebruikers in Nederland kunnen gebruik maken van ExpressVPN Om toegang te krijgen tot inhoud van over de hele wereld, hun online privacy te verbeteren en hun internetverbindingen te beveiligen.

Om toegang te krijgen tot je thuis Netflix-bibliotheek terwijl je in Nederland bent met behulp van een VPN, volg deze stappen:

 1. Kies een VPN zoals ExpressVPN dat werkt met Netflix.
 2. Bezoek de website van de VPN.
 3. Maak een account aan.
 4. Abonneren naar een plan.
 5. Download de VPN app op je favoriete apparaat voor Netflix.
 6. Inloggen naar de VPN-app.
 7. Verbind met een server in je thuisland.
 8. Begin het kijken naar Netflix.

Ja, met een VPN kun je Nederlandse tv kijken vanuit het buitenland. Door ExpressVPN te installeren, kun je een Nederlands IP-adres krijgen, waarmee je beperkingen op netwerken zoals die in hotels of op werkplekken omzeilt. Hierdoor herkennen diensten zoals KIJK je alsof je in je eigen land bent, waardoor je zonder problemen Nederlandse tv-programma’s en films kunt streamen.


Inpakken en afronden

Ondanks het gebrek aan internetbeperkingen in Nederland, is een betrouwbare Nederlandse VPN essentieel om digitale bedreigingen te ontwijken en je privacy te beschermen. Het is ook een effectieve manier om toegang te krijgen tot websites en diensten met geo-restricties. Het toenemende toezicht en de rol van Nederland als lid van de 14 Eyes heeft ook geleid tot een toename van het VPN-gebruik in het land.

Onder de beschikbare opties, ExpressVPN is de meest veelzijdige en beste keuze voor Nederland. Het zorgt voor volledige veiligheid en privacy terwijl het toegang biedt tot verschillende beperkte diensten en platforms. Bovendien wordt torrenting veel veiliger en leuker met een VPN.

Daarom is het beveiligen van de beste VPN voor Nederland garandeert een naadloze online ervaring terwijl je het internet verkent.