Reading Time: 5 minutes

Beste vpn-voor-Morroco

Op vakantie in Marokko en je favoriete content van thuis missen? Niet meer. U kunt alle inhoud uit uw thuisland eenvoudig deblokkeren met behulp van een VPN in Marokko. Maar kies hiervoor niet zomaar voor een VPN. Je moet gaan voor de beste VPN voor Marokko om te genieten van alle geo-beperkte inhoud.

Marokko is een deels vrij land. Dit betekent dat het alleen in sommige aspecten vrijheid biedt aan gebruikers. Er zijn bijvoorbeeld nauwelijks diensten geblokkeerd in Marokko. Je hebt gemakkelijk toegang tot Google, Whatsapp, Instagram of YouTube in het land. De vrijheid van meningsuiting is echter nog steeds een aspect dat de gebruikers in het land niet bekend zijn. Marokkaanse wetten vormen een bedreiging voor de vrijheid van meningsuiting.

Dus als u in Marokko woont, kunt u een Marokkaanse VPN gebruiken om uw activiteiten te versleutelen en ongeïdentificeerd te blijven op internet. Als u het land bezoekt en uw regionale diensten mist, dan is een VPN de juiste keuze voor u. Laten we niet vergeten, als je het land bent uitgetrokken en de lokale streamingkanalen mist, dan is deze gids ook iets voor jou.

Snel overzicht – 5 Beste VPN’s voor Marokko

 1. ExpressVPN – Over het algemeen beste VPN voor Marokko. 3000 + servers in 94 landen. Biedt een hoge snelheid van 88 Mbps op een verbinding van 100 Mbps, 256-bits sterke codering en een uitstekende deblokkeringscapaciteit voor het omzeilen van geoblokken in slechts $6.67/mo (Save 49% and get 3 extra months FREE with 12-month plan) . Biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen om u te helpen de service zonder risico uit te proberen.
 2. Surfshark – Budget optie voor Marokko. Zeer betaalbare kosten $2.49/mo (Save 81% on 2 Years Plan) alleen. Biedt een snelheid van 75,12 Mbps op een verbinding van 100 Mbps met geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals 256-bits codering, CleanWeb, OpenVPN en NoBorders met 3200 + servers in 95 landen. Deblokkeert Netflix, Hotstar en meer in Marokko. Het ondersteunt onbeperkte verbindingen en biedt een geld-terug-garantie van 30 dagen.
 3. NordVPN – Snelle VPN voor Marokko. Biedt geavanceerde beveiligingsfuncties zoals Nordlynx, CyberSec, Double VPN en 256-bits codering ten koste van slechts $3.99/mo (Save 70% on 2 Years Plan + Extra Subscription) . Aanbiedingen 5500 + servers op 59 locaties. Werkt met Netflix, BBC, Amazon Prime en meer met een hoge snelheid van 82 Mbps op een verbinding van 100 Mbps. Biedt ook een geld-terug-garantie van 30 dagen.
 4. CyberGhost – Gebruiksvriendelijke Marokkaanse VPN. Gebruiksvriendelijke apps voor alle besturingssystemen. 8900 + snelle servers (71 Mbps op een verbinding van 100 Mbps) geoptimaliseerd voor streaming, gaming, voor slechts $2.29/mo . Biedt een geld-terug-garantie van 45 dagen.
 5. IPVanish – Betrouwbare keuze voor Marokko. Met 2000 + servers in + 75 landen. Een geweldige VPN voor je online ervaring, inclusief streaming, torrenting en online gaming. Biedt een verbindingssnelheid van 70 Mbps op een verbinding van 100 Mbps voor alleen een restitutiebeleid van $3.99/mo 30 dagen.

5 Beste VPN voor Marokko (diepgaande analyse van september 2021)

Hieronder volgen de beste VPN’s voor Marokko in 2021:

1. ExpressVPN – Over het algemeen beste VPN voor Marokko

ExpressVPN

Belangrijkste kenmerken:

 • 3000+ servers in 94 landen
 • 5 gelijktijdige verbindingen
 • AES-256-bit versleuteling van militaire kwaliteit
 • Internet Kill Switch, Split-Tunneling en Trusted Server-technologie
 • Gratis MediaStreamer SmartDNS
 • 88 Mbps snelheid op een 100 Mbps verbinding
 • 30 dagen geld-terug-garantie

ExpressVPN staat bekend als de beste VPN voor Marokko. Deze VPN biedt 3000 + servers in 94 landen, samen met een aantal robuuste beveiligingsfuncties die de Internet Service Provider (ISP) of de overheid niet laten weten dat u verbonden bent met een VPN.

U kunt de wereldwijde servers gebruiken om Netflix US, Disney +, Amazon Prime, Hulu, enz. te bekijken, met ExpressVPN gemakkelijk. Deze VPN kan ook VPN-detectietechnologieën van streamingdiensten omzeilen en deblokkeren. Het deblokkeren van BBC iPlayer met ExpressVPN is bijvoorbeeld vrij eenvoudig en u kunt het bekijken wanneer u maar wilt.

Als het gaat om de beveiligingsfuncties, is de kill switch van ExpressVPN de beste van alle andere VPN’s. De versleuteling van militaire kwaliteit, split tunneling, anoniem browsen, DNS-lekbeschermingsdiensten en nog veel meer fantastisch zijn gewoon fantastisch. U kunt uw privacybescherming ook garanderen via het no-logging beleid van ExpressVPN.

ExpressVPN biedt compatibiliteit met meerdere apparaten. U kunt ExpressVPN gebruiken met Fire Stick, iPhone, Mac, Windows, Android of elk ander apparaat dat u leuk vindt. Het biedt 5 gelijktijdige verbindingen, zodat u de meeste van uw apparaten kunt versleutelen met één account.

Meer informatie over de service via ExpressVPN review.

2. Surfshark – Budgetvriendelijke VPN voor Marokko

SurfHaai

Belangrijkste kenmerken:

 • 3200+ servers in 95 landen
 • Oneindige gelijktijdige verbindingen
 • AES-256-bit versleuteling van militaire kwaliteit
 • Internet Kill Switch, CleanWeb en Multi-Hop
 • 75,12 Mbps snelheid op een 100 Mbps verbinding
 • 30 dagen geld-terug-garantie

Dit is een light-on-the-pocket VPN die een fantastische service biedt tegen super lage prijzen. Met behulp van de3200 + servers in landen over de 95 hele wereld, kunt u deblokkeren en genieten van Surfshark op Disney Plus,Netflix, BBC iPlayer, Hulu, Amazon Prime en meer.

Het beste van Surfshark is dat het onbeperkte gelijktijdige verbindingen met gebruikers biedt, waardoor ze het account kunnen delen met hun vrienden en familie. Deze functie komt van een super betaalbare VPN en is het hoogtepunt van de diensten van Surfshark. Surfshark biedt een strikt zero-logging beleid samen met een kill switch, AES 256-bit bescherming, WhiteLister en meer.

Deze VPN is compatibel met alle belangrijke apparaten, waaronder Mac, Windows, iOS, Android, Fire Stick, Samsung Smart TV en meer. Je kunt surfshark gebruiken met een van deze in Marokko.

Lees er meer over in onze Surfshark review.

3. NordVPN – Snelste VPN voor Marokko

NordVPN

Belangrijkste kenmerken:

 • 5500+ servers in 59 landen
 • 6 gelijktijdige verbindingen
 • AES-256-bit versleuteling van militaire kwaliteit
 • Dubbele VPN-, Onion Over VPN- en Obfuscated-servers
 • 82 Mbps snelheid op een 100 Mbps verbinding
 • 30 dagen geld-terug-garantie

NordVPN is een snelle VPN, die een servernetwerk van 5500 + in 59 landen aanbiedt. Hoewel het teleurstellend is dat geen van deze servers aanwezig is in Marokko, kunnen de gebruikers in het land de wereldwijde servers gebruiken en genieten van Netflix met NordVPN.

NordVPN biedt de beste snelheden. U kunt dit bevestigen door onze NordVPN snelheidstests. Deze VPN biedt AES 256-bit encryptie en OpenVPN protocollen, zodat de Marokkaanse gebruikers veilig en toch kunnen blijven tijdens het gebruik van deze VPN. Het biedt ook een split tunneling-functie, kill switch, no-logs en meer.

NordVPN heeft een prijs van $3.99/mo (Save 70% on 2 Years Plan + Extra Subscription). U kunt uw NordVPN-abonnement op elk gewenst moment opzeggen als u denkt dat de service niets voor u is. Lees meer over deze VPN in onze NordVPN review.

4. CyberGhost – Gebruiksvriendelijke Marokkaanse VPN

CyberGhost

Belangrijkste kenmerken:

 • 8900+ servers in 91 landen
 • 7 gelijktijdige verbindingen
 • AES-256-bit versleuteling van militaire kwaliteit
 • Wi-Fi-bescherming, streaming speciale IPs
 • 71,4 Mbps snelheid op een 100 Mbps verbinding
 • 45 dagen geld-terug-garantie

Deze gebruiksvriendelijke VPN is een van de weinige VPN’s die Marokkaanse servers aanbieden. CyberGhost biedt 8900 + servers in 91 landen, met 14 in Marokko gelegen in Rabat. Deze Marokkaanse servers zijn gewoon een traktatie voor alle gebruikers die toegang willen tot lokale Marokkaanse inhoud zoals Al Maghribia of Al Aoula.

Je kunt de wereldwijde servers van CyberGhost ook gebruiken om te genieten van Netflix, Amazon Prime, YouTube TV, HBO Max, Hulu en meer in het thuisland.

CyberGhost biedt een aantal gebruiksvriendelijke apps op alle apparaten. U kunt de speciale app van CyberGhost installeren op iOS, Android, Mac, Android, Fire Stick of elk ander apparaat. Als uw apparaat niet compatibel is met een VPN, kunt u ook een VPN instellen op uw router en genieten van de VPN-compatibele wifi-verbinding.

CyberGhost is een VPN die gebruikers een geld-terug-garantie van 45 dagen biedt. Deze VPN heeft een prijs waar gebruikers van $2.29/mo kunnen genieten. Lees er meer over in onze CyberGhost-recensie.

5. IPVanish – Betrouwbare keuze voor Marokko

IpVanish

Belangrijkste kenmerken:

 • 2000+ servers in 75 + landen
 • Oneindige gelijktijdige verbindingen
 • AES-256-bit versleuteling van militaire kwaliteit
 • Besturingselementen voor ransomwarebescherming, online back-up en het delen van bestanden
 • 70 Mbps snelheid op een 100 Mbps verbinding
 • 30 dagen geld-terug-garantie

IPVanish staat bekend als een betrouwbare VPN voor Marokko. Hoewel deze VPN een relatief kleiner servernetwerk van 2000 + servers in + 75 landen biedt, biedt het eigenlijk stabiele snelheden en geweldige services. IPVanish biedt een aantal geweldige deblokkeringsmogelijkheden en P2P-geoptimaliseerde servers.

U kunt de torrent-vriendelijke servers gebruiken voor veilige torrenting in Marokko, en de wereldwijde servers zouden u in staat stellen om te deblokkeren en te genieten van meerdere geo-beperkte services, variërend van Hulu tot NBC.

IPVanish biedt een aantal geweldige privacyfuncties die u anoniem houden via internet. Deze VPN biedt ook onbeperkte multi-logins, zodat u uw IPVanish-account kunt delen met uw collega’s. Lees er meer over op onze IPVanish review.

Waarom moet je een VPN gebruiken in Marokko?

Je hebt een VPN nodig voor Marokko om geografische beperkingen te omzeilen. De Marokkaanse overheid blokkeert geen populaire streamingdiensten of sites. U hebt echter geen toegang tot sommige wereldwijde geo-beperkte services zoals BBC iPlayer, Hulu, NBC of YouTube TV, enz., in het land. Hiervoor heb je de beste VPN voor Marokko nodig.

VPN’s kunnen ook worden gebruikt om toegang te krijgen tot de bank als u zich buiten het land bevindt. Meerdere Marokkaanse banken beperken buitenlandse logins. Daarom kunt u met een VPN verbinding maken met een Marokkaanse server en inloggen op de bank voor elk gewenst doel.

Met een betrouwbare Marokkaanse VPN kunt u ook alle gevoelige gegevens en informatie versleutelen door een aantal geweldige beveiligingsfuncties aan te bieden. VPN’s bieden OpenVPN-protocollen, DNS-lekbescherming, no-logging en vele andere functies, zodat gebruikers kunnen genieten van het deblokkeren van geografisch beperkte sites terwijl ze volledig veilig zijn.

Hoe gebruik je een VPN in Marokko? – [Quick Steps]

U kunt een VPN instellen en gebruiken in Marokko via deze stappen:

 1. Meld je aan voor de beste VPN voor Marokko (We raden ExpressVPNaan).
 2. Installeer de VPN-app op uw apparaat.
 3. Meld u aan en maak verbinding met een server van uw voorkeur. (Voor BBC iPlayer maakt u verbinding met een Britse server)
 4. Eenmaal verbonden, bezoek je de website van de service die je wilde deblokkeren. De service moet nu al worden gedeblokkeerd.
 5. Als het geblokkeerd blijft, probeer dan de cache en cookies van uw browserte wissen.

Hoe deblokkeer je Whatsapp in Marokko?

Marokko heeft alle belangrijke VoIP-services in het land geblokkeerd, waaronder Whatsapp, Skype, Messenger, Viber en meer. U kunt al deze services deblokkeren met behulp van een VPN.

VoIP-services zijn de handigste technologieën om te bestaan. Bellen via internet en teleconferenties zijn de gemakkelijkste manieren geworden om te communiceren, gezien het Covid-tijdperk. Deze technologie werkt geweldig voor het maken van langeafstandsgesprekken. Op deze manier kunt u verbinding maken met iedereen die in het buitenland woont, of het nu uw familieleden, vrienden of collega’s zijn.

Maar omdat VoIP-services in Marokko zijn geblokkeerd, is het extreem moeilijk voor mensen die naar Marokko reizen om verbinding te maken met hun huis of werkplek zonder VoIP-services. Daarom heb je de juiste VPN voor Marokko nodig om Whatsapp en andere VoIP-services te deblokkeren.

Kan ik een gratis VPN gebruiken in Marokko?

Dat kan, maar dat zou je niet moeten doen. Allereerst bieden gratis VPN’s geen servers in Marokko en slechts een paar servers wereldwijd. Maak daar een back-up van met beperkte bandbreedte en je krijgt een super-onbetrouwbare service om in het land te gebruiken.

Veel gratis VPN’s verzamelen logboeken. Als je ze als volkomen veilig beschouwt, moet je twee keer nadenken. Ze slaan deze logs op en verkopen ze aan derden. Laten we niet vergeten dat deze VPN’s ook worden onderworpen aan frequente advertenties die uw gegevens ook kunnen bewaren.

Hoewel we gratis VPN’s ontmoedigen, zijn hier een paar die veel betrouwbaarder zijn dan de rest:

 1. ProtonVPN: ProtonVPN is een gratis VPN die onbeperkte bandbreedte biedt aan gebruikers. Hoewel u toegang hebt tot elke streamingdienst die u leuk vindt, hebt u toegang tot servers in slechts drie landen.
 2. Windschrijver: Deze VPN kan ook worden beschouwd als een betrouwbare gratis VPN, maar biedt slechts 10 GB / maand. Dit voorkomt dat u Netflix, Hulu of een andere service zonder beperkingen streamt.
 3. Hide.Me: Dit is nog een andere gratis service die geen logboeken bijhoudt, maar slechts 10 GB / mo biedt aan gebruikers. Het biedt ook slechts 3 gratis servers, zodat gebruikers wereldwijd geen toegang hebben tot iets dat ze leuk vinden.

Veelgestelde vragen

CyberGhost is een VPN die 14 servers in Marokko aanbiedt. Al deze 14 servers bevinden zich in Rabat. Daarom, als je buiten het land woont en wat Marokkaanse tv wilt inhalen, dan is CyberGhost je beste gok.

Ja, ExpressVPN werkt geweldig in Marokko. Deze VPN biedt meer dan 3000 servers ter wereld waarmee Marokkanen verbinding kunnen maken en kunnen genieten van het deblokkeren van streamingdiensten wereldwijd zoals Netflix, Amazon Prime, YouTube TV en meer.

Volg deze stappen om verbinding te maken met een Marokkaanse server:

 1. Abonneer u op een VPN die Marokkaanse servers aanbiedt, d.w.z. CyberGhost.
 2. Installeer de app op uw apparaat.
 3. Log in op de app en zoek naar een Marokkaanse server en klik op verbinden.
 4. Eenmaal verbonden, kunt u de website van Al Aoula bezoeken en genieten.

conclusie

Dit beëindigt onze gids voor de beste VPN voor Marokko. Hoewel Marokko niet veel beperkingen heeft, is het nog steeds streng in termen van vrijheid van meningsuiting. Daarom moet u verbinding maken met een VPN en uw online activiteiten versleutelen. ExpressVPN is een stap in het omdat het een geweldige verbinding in Marokko en een 3-maanden gratis abonnement biedt aan alle gebruikers op zijn jaarabonnement.